• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

my mamy adidaski z twardymi podeszwami i w tych jej się najlepiej wstaje, a w PL jej kupiłam takie kapciowate z twardymi podeszwami to absolutnie ich nie chce zaraz sciąga i wyrzuca. Ale najlepiej jej się chodzi w samych skarpetkach i butów nie lubi mieć na nóżkach:no:

reklama
Bartek poza miękkimi adidasami i szmacianymi kozaczkami jeszcze "prawdziwych" butów na nogach nie miał. Martyna też ma wysokie podbicie i w ciemno nie mogę jej butów kupować. Czy z Bartkiem będzie ten sam problem to nawet nie wiem. Mam butki po Martynce w których praktycznie przejachała w wózku więc powinny być ok.

Bartek poza miękkimi adidasami i szmacianymi kozaczkami jeszcze "prawdziwych" butów na nogach nie miał. Martyna też ma wysokie podbicie i w ciemno nie mogę jej butów kupować. Czy z Bartkiem będzie ten sam problem to nawet nie wiem. Mam butki po Martynce w których praktycznie przejachała w wózku więc powinny być ok.

Mam wrażenie, że większość dzieci ma problem z wysokim podbiciem.
Czemu producenci nie wezmą tego pod uwagę i nie wyprodukują odpowiednich dla dziecięcej stopki bucików???

Ja ostatnio kupiłam młodemu adidaski i w październiku będzie je zakładał - na razie jest cieplusio i może w skarpetkach z ABS pomykać po domku, albo też ma takie z dwardą podeszwą zapinane z boczku na napkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry