reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

ja chyba musze poswiecic jedno popołudnie i zrobic przeglad co mam a co potrzebuje na jesien/zime dla małych bo sie obudze z reka w nocniku:eek::-D:-D

reklama
Ja co trochę kupuję coś jesiennego choć i tak przejrzeć by się przxydało.
ale mam wiele reczy do wystawienia na allegro ale zdjęcia trzeba porobić i nie mam jakoś weny:-p

Ja dresikow mam mnustwo, problem w tym ze wszystkie na dlugosc sa dobre zato wszystkie za szerokie w pasie:tak: Wszystkie ma z pepco, maja tam naprawde dobre gatunkowo dresiki, za to wczoraj skorzystalam z okazji w 5-10-15 i kupilam mlodemu bluzeczki z dlugim rekawkiem bo nie mial, byly w miare tanio bo kolo 9 zl za sztuke, musze jeszcze do tesco sie przejechac tam tez byly przeceny:tak:Na zime kombinezon mam, za to na jesien kurtka jest, ale jeszcze jedna by sie przydala:rofl2:
Rozgladalam sie wczoraj tez za bucikami zimowymi, i jak juz mi sie jakies podobaly to cena kosmiczna:laugh2:I pomyslec ze mlody w nich pare miesiecy tylko poczlapie...

Ceny butów, to koszmar. Ja kupuję w ccc lub deichmanie, ale nie elephanten ;-). Lubię "gufo", "walky" i "bobby shoes" - to jest koszt koło 50 złotych więc da się przeżyć.

No i u mnie przegląd dokonany i nie jest tak źle ale musze kupic z 4 dresiki, kurtke na jesień lub dać ta do naprawy (pekniety nap) i jakąś czapunie bo ta taka na styk. Co do kombinezonu na zime to mam aż dwa (po blizniakach) ale nie wiem czy nie beda za małe:-:)-:)-(
Buciki tez jakies mam ;-)

Magda ja uwielbiam Pepco i koniecznie musze tam jechać:tak:
Do Coccodrillo i 5,10,15 nawet nie wchodze:-D:-D:-D

A ja ostatnio poluje wlasnie na okazje w 5-10-15 i coccodrillo, wczoraj 2 bluzeczki dla stasia upolowalam tanio, a dla zosi spodniczke bombke za 14 zl i bluzeczke do tego za 9....
A w cocodrillo kupilam jej kurtke za cale 29 zl;-)
Dla chlopcow teraz w pepco sa zajefajne komplety za39 zl, spodnie, bluzeczka i do tego cieplejszy bezrekawnik:tak:SLiczne to jest i na bank kupie bo w sam raz bedzie na jesien:tak:
Butow nie posiadam i musze kupic, chociaz moze poczekam az tesciowa kupi ona ma fiola na tym punkcie:laugh2:Buty i kurtki to jej slabosc, zocha ma wiecej butow niz ja i jacek razem wzieci, a kurtek....nie zlicze:rofl2: W sobote znowu kupila jej buty, bo nawet jak beda zamale to nie szkoda bo zpromocji byly:rofl2::rofl2::rofl2:
Czasami mowie zosi ze ma babci powiedziec zeby kupila tez jakies rozmiar 41:laugh2:

reklama
Do góry