reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
MAGDA dobra ta twoja tesciowa heheh

U mnie musze jakies pajace pokupowac Do zlobka sie przydadza Buty na zime i kombinezon I jedna lub 2 czapki bo jakies 2 mam :-)
Cos cieplekszego na zime Kurteczke na esien bedzie dobra bo ostatnio byla za duza :-)

kaka Ania bardzoooo fajne te pchacze:tak::tak::tak:

A ja dziś kupiłam młodemu zajebisty komplet Kurtka-bluzka-spodnie Jesienno zimowy. Normalnie zakochałam sie w tej kurtce jak tylko ja zobaczyłam:-D:-D:-D

No własnie zdjecie;-)

A co do pchaczy u mnie w miescie przeważnnie były pchacze fp i Pani zawołała 260 zł:szok:

Aniu ja też myślałam o używanym pchaczu tyle ze nie przepadam za licytacjami, a w ofercie kup teraz jak na mój gust za dużo chcieli;-)

Potem pierdykne fotke i wam pokaze:-p
Ok mam tak na szybko to jest tak zwana pilotka czy jakoś tak:))) Normalnie na żywca wygląda genialnie, taka mięciutka "skóra". Teraz musze kupić jakąś fajną czapunie z daszkiem kremową i bedzie zarąbiście:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC02274.jpg
    DSC02274.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC02277.jpg
    DSC02277.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry