reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Kaka - fajne, choć chyba ciut przydrogawe.... choć mi się akurat ten piesek chyba najmniej podoba .... bardziej: tygrysek, scoobi doo, osiołek, a to na końcu to co?? brązowa krowa??

Ja chciałam takiego tygryska, ale dostalismy na roczek takiego konia rżącego, ale nie całkiem wysokiego, ale wyzszego niz to i jestem zadowolona :-) Mały się juz ładnie na nim buja (ja tylko asekuruje jakby miał spasc) i mysle ze taki na dłuzej wystarczy, bo nawet ja na niego usiadłam i wytrzymał :-D hi hi A po za tym moja znajomego ma takiego a jej synek ma 4 lata i dalej sie na nim buja :-D

Malena mi się też własnie ten podobał bardziej ale zastanawiałam sie czy nie za mała jest na niego...ale skoro mówicie ze z asekuracją będzie ok to też takiego kupie a co!

My na spółkę z dziadkami damy pod chonkę to:
Konik - KUCYK - na biegunach INTERAKTYWNY !! (829982076) - Aukcje internetowe Allegro

A na Mikołaja dostanie sanki (ciekawe czy się przydadzą w tym roku :crazy:)
oraz jakieś pierdółki: książeczkę, tamburyn i zwierzątka do kąpieli.

ale bomba!!!!!!!!!!! normalnie sama bym kupiła ale M nie wyrazi zgody bo mam juz jakiegoś starego śmiesznego potworka na płozach:-:)-:)-(

Kaka super super super. Ja tez stawiałabym na osiołka ,jednorożca , tego byka albo inne cudo cieżko sie zdecydować:-p

ale bomba!!!!!!!!!!! normalnie sama bym kupiła ale M nie wyrazi zgody bo mam juz jakiegoś starego śmiesznego potworka na płozach:-:)-:)-(

Zespuj go! :-) Ale tak na amen :-D

Malena mi się też własnie ten podobał bardziej ale zastanawiałam sie czy nie za mała jest na niego...ale skoro mówicie ze z asekuracją będzie ok to też takiego kupie a co!

Nie wiem, jak na żywo wygląda.
Ale doszliśmy do wniosku, że lepiej na wyrost kupić.

Malenko ja mam podobnego konika dla Oliwki Ostatnio dzaidkowie kupili I tez jest interaktywny :tak:Oliwka za dlugo sie na nim nie buja bo nie chce Ale uwielbia nasiskac na uszko konika
Nie wiem czy widzialas ale ostatnio pokazywalam na fotkowym zdjecia konika :tak:

reklama
Do góry