reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Nastazja, rozumiem Twój strach, ale wszystkie musimy być dobrej myśli! Na pewno z Adasiem wszystko będzie w porządku. Poza tym jesteś już w 28 tygodniu! Jeśli jednak stresuje Cię robienie tego typu zakupów, rób je "wirtualnie". Wybieraj i podejmuj ostateczne decyzje, ale z samym zakupem wstrzymaj się np. do października.

reklama
dagne to jest nieprawdopodobne z tym wcześniaczkiem !!! mam łzy w oczach, nie wiem czy pamietacie, ale kiedyś wspominalam, że kilka lat temu moja mama urodziła bliżniaki-dwóch chlopców w 6 miesiącu ( coś kolo 24-26 tygodnia ciazy) i chlopcy zyli niestety tylko niespełna dobe, bardzo to przeżywalismy, a mama to juz wogóle ;( Bardzo mnie wzruszaja historie o takich maleństwach, którym udalo sie wygrać zycie, mają juz jedna niesamowita walke za sobą, a dopiero co sie urodziły!

A jeśli chodzi o ta kobietę , niedbająca o siebie, zagrażającą życiu swojego dziecka i na koniec jeszcze je porzuciła, to przychodzi mi na myśl tylko jedno rozwiazanie, ale nie będę tego pisać, bo to może kogos urazić. W każdym razie tacy ludzie, nie powinni mieć możliwości sie rozmnażać, za duzo krzywdy!

dagne-śliczny i sympatyczny ten Twój kącik.Podobną kolorystykę będę miała na nowym mieszkanku, w dużym pokoju.
Mam kupione tylko łóżeczko turystyczne i myslałąm, że na razie tylko na nim poprzestanę, ale jak tak oglądam te Wasze sliczne zdobycze, to coraz częściej nachodzi mnie ochota, żeby jednak kupić porządny mebelek i tu prośba ...Mła- przeglądam i przeglądam stroniczki, a nie potrafię znaleźć Twojego łóżeczka, czy mogłabym prosić o namiary..?

reklama
Mła- dziękuję bardzo, trzeba będzie pomyśleć.A ja dzisiaj miałam niespodziankę, przyszła do mnie sąsiadka, której córa spodziewa się potomka.Jeszcze się uczy i wszyscy naokoło spieszą z pomocą,a,że będzie mieć synka-parę ślicznych,cukierkowych pajacyków dostało się mnie.Dostanę też drewniany przewijak z ikea.W nowym mieszkanku będzie więcej miejsca,to powinien się ładnie wpasować.A zatem powolutku coś przybywa:happy2:

Do góry