reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Sosnowiczanka, ja mam na razie zabezpieczone kontakty, kupiłam zatyczki BabyOno, szafek i szuflad jeszcze nie zabezpieczyłam, bo póki co Kuba aż tak się nie przemieszcza, a samego go nie zostawiamy, jednak wiem, że kupno tych zabezpieczeń to będzie kwestia czasu, chętnie poczytam co polecają szczególnie mamy naszych starszaków :)

Ja juz muszę kupić, bo Alan od jakiegos czasu raczkuje, bardzo ładnie mu to idzie, podchodzi do komody i ciągnie to szafkę, to szufladę... Interesują go tez konataktym a niektóre mam nisko. Tez go samego w pokoju nie zostawiam, ale mimo wszystko musze pozabezpieczac, zeby mu sie krzywda nie stała. Na szczescie mebli nie mam bardzo ostro-kanciastych to chociaz te narozniki mi odejdą:)

My mamy tylko zabezpieczone kontakty, zostaly zabezpieczenia z czasow małej Mariki :) Szafki na dole mamy tylko 3 i jedna z nich to Mariki i Fabiana skarpetki, majteczki wiec tutaj pozwalam sie Marice bawic ze tak powiem jeżeli po sobie posprzata.

U nas już zabezpieczone kontakty, rogi ławy i schody a wczoraj kupiłam zabezpieczenie na piekarnik więc jutro z rana zamontuję szuflady też powoli zaczynają interesować Maciusia ale nic takiego w nich nie mamy czym by mógł sobie krzywdę zrobić. Zabezpieczenia do kontaktów, narożników, szafek, piekarników i drzwi widziałam tu w lidlu więc może i w PL w lidlu się pojawią bo podobnie są promocje z tego co zauważyłam.

To widzę że znowu się zrównały promocje w PL i UK :-) A powiedz mi ile dała za takie zabezpieczenia w PL ?? Bo u babć też będę musiała pozabezpieczać i nie wiem czy wieźć stąd czy wysłać mamę do lidla w PL :-)

reklama
Do góry