reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

MŁA a jaki macie samochód, że może być fotelik za duży??

270... już kiedys o tym pisałyśmy,że nożki dziecka mogą wystawać i nie oznacza to, że fotelik jest już za mały. To, że fotelik mały to jak wystaje już główka dziecka poza fotelik no i waga.

reklama
Ja jeżdżę renault clio, to jest hatchback. W prawdzie 5-cio drzwiowy, ale obawiam się, że fotelik będzie nienaturalnie wysoko.
Do samochodu mojego M na pewno wejdzie, ale to ja głównie wożę małą.

AnetaW-koniecznie włóż Lenke w fotelik ostatnio kumpela kupowała fotelik dla młodej i tylko chciala tej firmy 9-18kgf włozyla Liwke a młoda sie topiła w nim i płakała i niestety poszedł w odstawke ale opowiednik tej firmy jest Romer (o z umlałtami) nie narzeka nawet powiem ze jest bardzo zadowlona.Wiec napewno zgodze sie z dzieczynami co do przymierzania naszych pociech w fotelikach .Jesli chodzi o firme to my myslimy nad Recaro od 9-36kg.

Dzięki Aneta, mialam te crash testy w zakladkach zapisane i mi gdzies zginęły :baffled:
A pomalutku juz sie rozglądam za fotelikiem, bo mysle ze jeszcze z miesiąc i trzeba bedzie mlodego przesadzic... Jak sie na jakis zdecyduję to tez przed zakupem przymierzę do auta i do dziecka, a pewnie zamowie na allegro, bo ostatnio oglądalam w sklepie a pozniej na all i po 200 zl taniej są :nerd:

Dziś powinno przyjść krzesełko do karmienia, które zamówiłam przed wczoraj :)
KRZESEŁKO DO KARMIENIA SUN BAMBI SUPER CENA 2W1 (2519056730) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ponieważ nie stać mnie na fotelik z testem ADAC sugerowałam się testami PIMOT i na razie kupiłam taki fotelik: (bo chciałam aby do roku minimum Mała jeździła tyłem)
FOTELIK SAMOCHODOWY BOMIKO BABY DESIGN 0-18KG 2012 (2516189848) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry