• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

No wlasnie ja chyba tez kupie 9-18 , bo pozniej te co są do 36 kg to są chyba 18-36, tak??? To chyba bez sensu kupowac 9-25. juz sama nie wiem, zglupialam przez to wszystko, bo 9-36 tez mi sie wydaje stanowczo za duzy........

reklama
A my dzisiaj odebraliśmy paczuszkę z ochronkami na rogi ławy
osłonki.jpg
A wczoraj kupiliśmy bramki na schody i pchacz o taki pchacz.jpg

SOSNOWICZANKA już nie pamiętam czy sa 15-36 czy 18-36, Amelce to takiego nie przymierzałam ale jak teraz bede jej kupowac to i tak chyba 9-36 bo ona tylko 13kg na razie wazy.
Swoja droga Alanek sporo wazy to wez go do sklepu i poprzymierzaj go tez do tych wiekszych

ZABCIA fajny pchacz

Kota ja planuje ten sam co Ty, bo u nas recaro wiedzie prym!! Nie wyobrażam sobie innego fotelika.
Wiadomo ze jest to wydatek- kupować ten do 18 kg a następnie ten do 36 ale jak pisałam te do 36 są bardzo duże i dziecko które dopiero co zaczęło siedzieć pływa w nim i wydaje mi się ze jest to mało bezpieczne.

Mój tato kupił we Włoszech podobny foteli jak pokazała żabcia.Wagowo jest 9-18kg. Ten fotelik, który używamy jest już za mały, Karolince wystają nogi, a jak jedzie w samochodzie, to opiera je o siedzenia, także na dniach przesiadamy się do większego :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry