reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Ostatnia edycja:
ŻABCIA- tani ten pchacz, rzeczywiście chyba kasy nie szkoda-ja bym kupiła;-)

Sosnowiczanka- fajne zabawki, daj znac jak laptop się spodobał;)

Ja wczoraj pokupowałam trochę zabawek na plażę na wyjazd nasz- mam nadzieję, że będzie pogoda nad morzem:eek: Kupiłam dmuchaną piłkę, rybę, pontonik-samochód i zestaw łopatek z wiaderkiem, i do domu zwykłego bączka:-) az mi się swoje dzieciństwo przypomniało jak go zobaczyłam:-D

IZI butki cudne.

SOSNOWICZANKA fajne zabawki.

ŻABCIA jeździk taniocha, moja Mela ma prawie 3,5 roku i dalej na taki śmiga więc na pewno będzie na dłużej niż tylko jeden czy dwa urlopy w Polsce, a potem dla następnej dzidzi.

Żabcia wizualnie chodzik fajny ale czy praktyczny??
Chodzi mi o to ze tak podstawa z kołami jest jak litera Y i rozstaw tych kół miedzy tymi krótkimi ramionami jest chyba mały i odstep od tych krótkich ramion do ich zlaczenia (rozgalezienia) tez jakiś mały.(mam nadzieje ze zrozumialas moje wyjaśnienie)
To może sprawiać ze Macius może się potykac o to i cieżko mu się będzie chodzić. Podobny miała mohamed znajoma i dziecko nie umialo w nim chodzić bo był za mały/za ciasny i podszedł w odstawke!

Żabcia fajny pomysł,ale ja na poczatek polecam z blokada kół,bo tak dziecko pojedzie jak długie i sie wywali a jak jest regulacja(żeby ciezej sie pchało) to jest lepiej.

reklama
Przyszedl nam dzis zamowiony kojec i powiem wam ze jestem mega zadowolona, mnostwo miejsca do zabawy, Alan na razie zdziwiony gdzie jest, ale na pewno sie przyzwyczai a ja bede mogla w spokoju przygotowac np obiad czy posprzątać:) Zamowilam jednak niebiesko zielony, bo podobal mi sie najbardziej:)

Przyszedl tez projektor, zobaczymy jak bedzie Alan szedl spac czy mu sie spodoba:)

Do góry