• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Ostatnia edycja:
ŻABCIA- tani ten pchacz, rzeczywiście chyba kasy nie szkoda-ja bym kupiła;-)

Sosnowiczanka- fajne zabawki, daj znac jak laptop się spodobał;)

Ja wczoraj pokupowałam trochę zabawek na plażę na wyjazd nasz- mam nadzieję, że będzie pogoda nad morzem:eek: Kupiłam dmuchaną piłkę, rybę, pontonik-samochód i zestaw łopatek z wiaderkiem, i do domu zwykłego bączka:-) az mi się swoje dzieciństwo przypomniało jak go zobaczyłam:-D

IZI butki cudne.

SOSNOWICZANKA fajne zabawki.

ŻABCIA jeździk taniocha, moja Mela ma prawie 3,5 roku i dalej na taki śmiga więc na pewno będzie na dłużej niż tylko jeden czy dwa urlopy w Polsce, a potem dla następnej dzidzi.

Żabcia wizualnie chodzik fajny ale czy praktyczny??
Chodzi mi o to ze tak podstawa z kołami jest jak litera Y i rozstaw tych kół miedzy tymi krótkimi ramionami jest chyba mały i odstep od tych krótkich ramion do ich zlaczenia (rozgalezienia) tez jakiś mały.(mam nadzieje ze zrozumialas moje wyjaśnienie)
To może sprawiać ze Macius może się potykac o to i cieżko mu się będzie chodzić. Podobny miała mohamed znajoma i dziecko nie umialo w nim chodzić bo był za mały/za ciasny i podszedł w odstawke!

reklama
Przyszedl nam dzis zamowiony kojec i powiem wam ze jestem mega zadowolona, mnostwo miejsca do zabawy, Alan na razie zdziwiony gdzie jest, ale na pewno sie przyzwyczai a ja bede mogla w spokoju przygotowac np obiad czy posprzątać:) Zamowilam jednak niebiesko zielony, bo podobal mi sie najbardziej:)

Przyszedl tez projektor, zobaczymy jak bedzie Alan szedl spac czy mu sie spodoba:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry