reklama

sergeevna
Pysiołkowa Mama
Żabcia świetna bluza :-) No i buciki tez superowe  

Mła cukierokowa ta kurtałka, potwierdzam ;-) Emi będzie w niej wyglądać uroczo

Mła cukierokowa ta kurtałka, potwierdzam ;-) Emi będzie w niej wyglądać uroczo

dorotar110
Fanka BB :)
Ale cuda kupujecia dla tych Waszych maluszków, wszystkie ciuszki piękne ale butki Maciusiowe wymiatają.
Ja tak się zbieram by przynieść Kacperka kombinezon i butki i zrobić fotke dla Was ale ciągle czasu brak.

Ja tak się zbieram by przynieść Kacperka kombinezon i butki i zrobić fotke dla Was ale ciągle czasu brak.
A ja chciałam sie pochwalić,że zakup fotelików mamy sfinalizowany i  nawet mamy je już w domu uffff... bo to była ciężka przeprawa z wyborem odpowiednich. W końcu zdecydowaliśmy się na taki mało znany model;-) na GRUDNIOWYM forum:-) ROMER KING PLUS  model,a raczej kolor BILLY.Koszty 698 zł.oczywiście razy 2. Koszty wysyłki wynegocjowałam  gratisowe przy zakupie 2szt. Kupiliśmy w sklepie G-7.

Salsik, witaj w gronie King Plusów  Fotelik robi zadziwiającą furorę, ale sądzę że na nią zasługuje
 Fotelik robi zadziwiającą furorę, ale sądzę że na nią zasługuje  A Tobie Kochana współczuję, że wszystko musisz mnożyć razy 2. Na szczęście dostajesz też razy 2, a tego akurat zazdroszczę bardzo
 A Tobie Kochana współczuję, że wszystko musisz mnożyć razy 2. Na szczęście dostajesz też razy 2, a tego akurat zazdroszczę bardzo  Przyjemnego wożenia się dla Księżniczek!
 Przyjemnego wożenia się dla Księżniczek! 
Rojku, witamy też Anielcię! Jaki macie kolor?

Rojku, witamy też Anielcię! Jaki macie kolor?
My tez juz jesteśmy w 100% zdecydowani na ten fotelik,  nie wiemy który kolor jeszcze, trzeba będzie we weekend usiąść..., a najlepsze jest że prawie nic nie wiemy z m. o tym foteliku. Powiedziałam m. tylko - "słuchaj wszyscy z bb kupuja ten fotelik musi cos w nim być" i on na to przystał Cos tam próbował sprawdzac , ale nie było czasu sie wgłebiać.
 Cos tam próbował sprawdzac , ale nie było czasu sie wgłebiać.

Cos tam próbował sprawdzac , ale nie było czasu sie wgłebiać.
 Cos tam próbował sprawdzac , ale nie było czasu sie wgłebiać.reklama