reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Dziewczyny wrzucam ciuszki dzis zakupione troszke wydalismy:/ Dzis do mnie doszlo jakie te ciuszki drogie:szok:(Ogólnie teraz mielismy ciuszki po mojej siostry synku)
Body 5 par kupione w smyku za 49.99:) body.jpg

Czapy typowo zimówki cieplutkie jak wiadac Alankowi pasuja;)2szt kupione w C&A cena ahhhh za 2 szt 60zł. czp2.jpgczp3.jpg synek po obiadku wiec troszke przybrudzony:)

Czapa kupiona w smyku 29.99 czpa1.jpg

Kurtka kupiona w Factory ocieplana typowo zimówka i jeszcze ma "ala rekawiczki" ostatni rozmiar był:) akurat młodego cena poprzednia 169zł cena za która kupilam 69zł:) Reebok
kurtka.jpgkurtka2.jpg

I pierwsze butki Alanka na jesien:) cena 69zładid.jpg

Phelania rzeczy boskie. Niestety płaci się za nie jak za ubrania dla dorosłego, choć materiału mniej... Głupie to!
Sosnowiczanka mamy 2 bezrękawniki, 2 płaszczyki, kombinezon 1 częściowy i 5 kurtek na jesień zimę no i trochę wiosny...-dogania mnie z tymi ubraniami

Phelania zakupy super! :) Wszystko strasznie mi sie podoba:))

Netka zacząłam miec kompleksy :baffled:Alan ma tylko jedną kurtkę wczesno-jesienną, tylko jedną na pozniejszą jesien i jeden cieply bezrękawnik. Wlasnie stwierdzilam ze to stanowczo za mało!

Sosnowiczanka gdybym miała jej sama kupić, to by pewnie miała mniej...choć nie wiem ale kurde w rodzinie każdy szaleje za nią, a ona taka cyganka i do każdego pójdzie, się powtula a potem jej prezenty sprawiają. U rodziców P to 1 wnuczka. Moi mają już wnuka ale on mieszka za granicą od kilku lat i teraz wszystko na Ninę przelewają...poza tym moje siostry i brat kupują jej co im w ręce wpadnie. (jaka dla mnie to oszczędność) heheh

Phelania -kurtka cudeńko , a w tej szarej czapie Alanek wygląda cudnie!!!
Uwielbiam czapki z bąblami! Bąbel to podstawa.. :tak:

CO do kurtek- mam dwie jesienne, choć jedna mam nadzieję będzie dobra jeszcze wiosną.. No i zimowy kombinezon 2 częściowy i jeden jednoczęściowy.

net-ka kurtka świetna!
phelania zakupy super cena za kurtke rewelka a butki.. hm.. chce takie tylko wersja for girl:)
ja na zime dla dzieci mam po jednym kombinezonie dwu czesciowym, oprocz tego wczoraj na allegro kupiłam dzieciom ocieplane kurteczki na jesien no i mają sporo polarków oraz cieńsze kurteczki na teraz więc oblecimy:) a w razie w będę kupowała na bieżąco. Po doświadczeniach z Kamilem nie przeginam już z takimi ubiorami. Aaaa jeszcze po Kaminiu mam kurteczkę granatową więc w razie czego tez bedzie pasowac na mała:) a on miał 8-10 mies. jak w niej chodził będzie git.

reklama
Phelania, no to na fajną promocję w smyku trafiłas , moja mama do mnie dzwoniła dziś że kupiła w smyku internetowym trójpak body za 39zł, ale twój pieciopak bardziej się opłaca.Zakupy extra, a na Alanku czapki wyglądają świetnie.
A my kupilismy dzis takie ciuszki, lenn.jpgz tym że którys z tych szarych swetrów bedzie do zwrotu i którys rozpinany sweterek rózowy lub brzoskwiniowy, tez oddamy, bo sa b. podobne, tylko cena inna...

po edycji: teraz widze że to zddjęcie takie małe wyszło:-D...przepraszam...:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry