reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Majeczka- ten słonik strasznie hałasuje, mamy i nie lubie go właśnie za to
Nastazja- mój udany brat kupił taki kiedyś na dwa latka dla Olki i opyliłam go na allegro bo to bardziej właśnie dla roczniaka, ale ładny - fakt

W imieniu teściów kupiłam ten wózio który polecała chyba Sergi. Miałam im coś podpowiedzieć na Gwiazdkę, więc pokazałam babci, bardzo sie spodobał że solidny... szkoda tylko że uparła sie na nowy
FISHER PRICE WÓZEK CHODZIK PCHACZ M9523 CITEAM (2769185627) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

INKA a może coś Ci się pomyliło z Lidlem, bo właśnie znalazłam, że od wczoraj są też w Lidlu zabawki i jakieś Fisher Price są też LIDL

reklama
Do góry