reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Dla Saruni zamówiłam ostatnio słonika z FB z czterema klockami po okazyjnej cenie (łącznie z przes.) 70 zł.Zauważyłam,że różne rzeczy wkłada do czegoś np:do kubeczka i wyciąga;-)
SŁONIK Interaktywny Z KLOCKAMI FISHER PRICE (2779326076) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A dla starszego brata,co by nie czuł się poszkodowany
Stempelki pieczątki AUTA POJAZDY Melissa&Doug (2778237954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Ja kupiłam Adasiowi na roczek jeździk i pchacz
playskool.jpg
Ale dałam mu go już, bo i tak nie zrozumie że ma urodzinki a już teraz się fajnie bawi.

Od siostry dostanie stolik edukacyjny, a od moich rodziców laptop z fisher price, może wtedy mój zostawi w spokoju, hahaha.

Oto kilka pierwszych stron katalogu (są dwa rożne więc musicie sprawdzić w którym są zabawki)

Edit chciałam wrzucić foto z tel ale sie nie udało. Spróbuje pózniej

Ostatnia edycja:
Nastazja hahaha nie łudz sie ze Adas zostawi twojego laptopa w spokoju :-D Alan tez ma ale i tak woli mojego ;-)
Pchacz bardzo fajny, mamy taki sam :tak:

Bylam dzis w biedronce i oglądałam różne zabawki i z FP nie widzialam:eek:

reklama
FP bedą pózniej. Dlatego Wam pisałam ze promocja/katalog jest od dziś do grudnia (chyba 3go). Trzeba więc zetknął od kiedy bedą te zabawki :-) bo co tydzień inne sie pojawiają rzeczy.

Do góry