• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Kota- super ze jestes zadowolona ,musze go zobaczyc ogólnie go widzialam na zywo w smyku ale był rozklekotany:/ musze jechac jeszcze do innego sklepu:)A kosz nie obciera o podłoze jak masz duzo zakupów?A co do kólek norma.... wszystkie klekocza minusy spacerówek:)

reklama
Wygląda na to, że i ja będę musiala się dobrze przyjrzec temu wózkowi :) Gdyby to była jeszcze parasolka, to chyba chyba się nie zastanawiala tylko brała! :tak:Phelania daj znać na co Ty sie zdecydujesz, bo z tego co pamiętam obie myślimy o Inglesinie ;-)

Aneta- tak zgadza sie waham sie miedzy tripem a polecanym przez Kotę Pegiem:)Ale ostatecznego zakupu dokonam po Świętach bo teraz mam troszke za duzo na głowie..Daj znac jak bedziesz pierwsza:)

Pozazdrościliśmy Elence jej własnego suchego basenu ;) Właściwie to już dawno mieliśmy go zrobić, zanim widziałam go u Elenki ale to, że Elena fajnie spędzała w nim czas mnie zmobilizowało. Tylko za mało kulek kupiłam, bo 100 sztuk. PB161009.jpgMuszę dokupić jeszcze 100.

A gala Nina też wchodzi i wychodzi z niego, oczywiście po swojemu ale najlepsze jest jak leży tam plackiem i zasypuje kulki na twarz, i chce bym też to robiła. Cieszy się niezmiernie w głos-a ja padam ze śmiechu hahahaha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry