reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Dziewczyny- używacie może już "parasolek"??? Bo my teraz chcemy kupić nowy wózek, ale kompletnie nie wiem jaki:no: Pewnie już o tym pisałyście, ale chyba nie dam rady przewertować tylu stron w poszukiwaniu... ;-)Jakbyście mogły to napiszcie i dajcie znać, proszę.

reklama
Dzięki Dziewczyny! To jest niesamowite, bo właśnie uważnie przygladalam sie inglesinie i perego:) Moze jutro wybierzemy sie, zeby zobaczyć wozeczki na żywo. Później oczywiscie zamowimy w necie:)

a ja wiem, że mnie także czeka kupno spacerówki ale póki co odwlekam ile mogę.
ja raczej kupię maclarena jakiegoś- prawdopodobnie quest'a.

Inka-ja przymierzałam młoda do maclarena xlr-super jak dla mnie i młoda fajnie siedzi ale jest jeden mankament ja jestem niska a rączki są wysoko i moje kolezanki po 170 wzrostu narzekaja a co dopiero ja
Phelania-gdzie kupowalaś swój inglesine w Wawie? Mi on się podoba ichcialam młoda przymierzyc do niego? I ile zapłaciłas?

My wlasnie jedziemy po drzemce młodej szukac wózka-jade sama wiec cała wyprawa,ale moze cos znajde

Przymierzalam młoda do espiro metro i nawet nawet a przynajmniej nie taki drogi

Jakby któraś miala w pobliżu to w Smyku-duze przeceny są-kupilam wczorja młodej 3-pak body Disneya za 25 zł, spodnie sztruksowe i drugie rurki każde za 25 zł no i sukienke princeske za 30zł

Aga7602- my tez przymierzalismy młodego do Maclarena ale bylo kilka minusów:/a mojemu M sie nie podobał gdzie mi bardzo ,ale uswiadomil mi ze to nie to i nie zaluje.Tzn.. patrzylismy na Techno w Świecie dziecka za 969zł zadnych akcesorii nie miał w zestawie nawet foli wszystko trzeba dokupic czyli ok 2000zł ze wszystkimi akcesoriami i trzeba czekac tygodniami na zamowienie:dry:(tak nam koles powiedział) wózek+spiworek 250zł itd itd,to był pierwszy minus,drugi to byly raczki wkurzalo mnie to ze one tak latały wrrrrr, Maclaren Techno jest dla mnie SPACERÓWKA a nie PARASOLKA , Inglesina to typowa parasolka na wypady sssuper na spacerki ,nastepny minus to jak jestem na miescie to co druga mama ma Maclarena hehehe a ja nie lubie miec tego co inni:pPP Inglesina jest malo spotykana;)

Jedyny minus w Inglesinie to jest maly kosz niestety... ale zakupy wieszam sobie na raczkach i jest ok:) w sumie to parasolka tak?:)

W zestawie mam folie przeciwdeszczowa i i pokrowiec na nóżki:)jeszcze moskitere musze kupic i torbe sssuper te torby sa Inglseiny tylko drogie;/kolor wózka mamy beżowy:)cena 760zł:)

reklama
Phelania-dzieki za opis-a gdzie kupiłaś ten Inglesina-? tez w Świecie dziecka? Pojade młoda przymierzyć. Cena jak dla mnie w sam raz, maclaren mnie powala cena. A jaki cieżar ten spacerówki?

Do góry