reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Phelania-dzieki za opis-a gdzie kupiłaś ten Inglesina-? tez w Świecie dziecka? Pojade młoda przymierzyć. Cena jak dla mnie w sam raz, maclaren mnie powala cena. A jaki cieżar ten spacerówki?
tak w swiecie dziecka w Markach kolo M1 jak masz blizej to na Towarowej tez jest duzy Świat dziecka kolo Jupiter Centrum:) , waga 6.6kg

reklama
My wybieralismy spacerówke ponad 5 miesiecy:) caly czas opinie i opinie;) na poczatku mi sie za bardzo nie podobał Inglesina TRIP byl dla mnie za prosty:pPP jak lubie masywne wózki no ale jak wlozylam mlodego i go poporowadzilam po sklepie to miodzio jest bardzo zwrotny:))Mojemu M sie odrazu spodobał bo funkcjonalny:)wlasnie patrze na torby do tej spacerówki 230zł ale jest boska!!!Inglesina Free a i w tym nowym modelu dodali pałak my tak średnio uywamy bo sa pasy pieciopunktowe:) a ten palak taki z gabki:)...A co do siedziska to jest głebokie u nas Alus jest wysoki wiedz siedzi ladnie ..nie kazdemu dziecku pasuje koniecznie przymierz mala:) Powodzenia i daj znac moze dzis kupisz;)

Kupiliśmy dzisiaj Inglesine:) Pojechaliśmy do sklepu- w sklepie cena 790, ale powiedzieliśmy, że na ich stronie 729 i opuścili:) Zosinkowi bardzo spodobał się wózek- w ogóle ona nigdy nie "uciekała" z poprzedniego i zawsze ładnie siedziała. Przymierzyliśmy ją i zaczęła bić brawo:-D, więc bez zastanowienia go wzięliśmy:-) - kolor zielony-nawet taka butelkowa zieleń. W ogóle co do kolorów to są już nowe na 2013 i jest większy wybór, bo jak byliśmy w listopadzie patrzeć, to z kolorami było bardzo słabo. Bardzo zwrotny, lekki i w ogóle super. Też dostaliśmy śpiworek i folię przeciwdeszczową. Także Phelania zgadzam się co do superowatości wózka:-)
KOTA- niestety nie mogłam sprawdzić Twojego wózeczka, bo ten sklep zrezygnował z umowy z PEREGO, bo robili im jakieś problemy:-(

my mamy maclarena xt - kupilam nowy za 900 zl, dokupilam palak za 50 (folia p/deszczowa juz byla). Juz testowany - lecial z nami i bede go uzywac, bo jest lekki i latwo sie sklada. Model xlr jest szerszy, ale doszlam do wniosku, ze i tak raczej nie bede tego wozka uzywac zima, wiec Maly nie bedzie w barzdo grubym ubraniu i spiworek tez nie jest konieczny. A teraz w trudnych zimowych warunkach nadal meczymy Hartana (mamy GT Racera)... ktory kupilam uzywany i to byl b. dobry wybor.

No wiec pojechalam wczoraj z młoda i testowalismy wózki, dzisiaj zabralam jeszcze meża i jeszcze raz pojechalismy i tak

Inglesina trip-fajna młodej dobrze sie w niej siedzialo, ale za wysoko są rączki, dla mnie odpada a szkoda
Peg perego aria-fajny, mlodej wygodnie w nim-zastanawiam sie
peg perego SI nowy model-super, lekki zwrotny, nisko osadzone raczki,mlodej fajnie sie siedzi, kurcze kolory do kitu-czerwony brzydki, mokka za ciemny, ocean i denim w w ogole odpada
quinny bizz xtra-czy jakos tak odpada
epiro metro-nawet nawet i cena fajna
maclaren-techno xlr-super ale za wysoko dla mnie rączki

Kurde nadal w kropce jestem-zeby ten peg perego SI mial inne kolory to od razu bym brala

reklama
Do góry