reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Zamierzam kupic Alankowi namiot z kulkami, cos takiego
W14 DOMEK DLA DZIECI NAMIOT +200 PIŁEK SUCHY BASEN (2884376828) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Moze mi ktos polecic godnego zaufania sprzedawcę? I ile kulek zamowic zeby bylo dobrze?

My mamt 50szt z namiotem wystarczajaco:) mamy 2 pokoje z kuchnia i narazie straczy nie wyobrazam sobie miec wiecej pilek:-Dmłodyjak ma humor to sie bawi ale rzadko bardziej tymi pileczkami niz w namiocie;)

Sosnowiczanka - my mamy basenik (plastikowa piaskownica) z piłkami, nie wiem ile ich jest, ze 100? ale i tak jest tego od cholery ;-) zwłaszcza jak Elenka wpadnie na super pomysł umilenia sobie popołudnia i wywala te piłki na podłogę, a ja potem to zbieram po całej chałupie ;-)

ewelak - no ja też właśnie ostatnio pomyślałam, ze przydałby się jakiś pojemnik na te wszystkie plastikowe pierdołki, no i chyba na zwykłym plastikowym koszyczku poprzestanę...

Mnie kiedyś ten basen z piłkami kusił, ale nie kupiłam. Wystarczy że po chałupie walają sie plastikowe owoce, warzywa i inne artykuły ze sklepu Olki :dry:

A ja musialam kupic Benowi nowy materac bo po tym tygodniu i ilosci wymiotow ktore pochlonal i dwa razy biegunke stwierdzilam ze nie ma szans zeby go zostawic nawet myjac go bo czort wie co w nim zyje :baffled: dzis lub jutro dostarcza. Tym razem kupilam ochronke na materac i bede podkladac podklady foliowe.

Z kulkami nie pomoge bo nie mamy i sie ciesze bo mam dosc sprzatania. Tak jak u Kupinosi, warzywa, klocki, puzzle walaja sie wszedzie, jakbym miala jeszcze kulki gonic to czasu nie mialabym wcale.

reklama
Alanek na namiot z kulkami bedzie musiał troszkę poczekać, bo tatuś zrobił mu dzis inny prezencik i sprowadzil do domu pierwszy samochodzik ;)
Zdjecia na zamknietym.

Do góry