potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Kurczę, a ja o fotografie nie pomyślałam nawet...
.Trzeba będzie się nad tym zastanowić, tylko właśnie nie wiem czy Oliwka da sie sfotografować.Może zrobimy sobie jakieś fajne rodzinne zdjęcie 
.
No więc w końcu piszę, co to za impreza będzie połączona z roczkiem Potworka.30 listopada, piątek to jest, mamy zamiar wziąć śub (cywilny,bo innego nie możemy) :-).A przyjęcie zrobimy wspólne żeby nie wydawać niepotrzebnie kasy.Więc za miesiąc z kawałkiem przestanę być panną z dzieckiem

.
A co do roczku to zastanawiamy się cały czas czy 1 czy 2 grudnia.Bo 1 grudnia mszę mamy dopiero o 18.Ale mój Jacek mówi, że wcześniej można zjeść obiad,itp., pójść do kościoła i po kościele jeszcze krótka imprezka.Ale jakoś nie jestem do tego przekonana, bo jak ktoś z flaszką jakąś wyskoczy, to co, do kościoła na fazie pójdą??

.Trzeba będzie się nad tym zastanowić, tylko właśnie nie wiem czy Oliwka da sie sfotografować.Może zrobimy sobie jakieś fajne rodzinne zdjęcie 
.No więc w końcu piszę, co to za impreza będzie połączona z roczkiem Potworka.30 listopada, piątek to jest, mamy zamiar wziąć śub (cywilny,bo innego nie możemy) :-).A przyjęcie zrobimy wspólne żeby nie wydawać niepotrzebnie kasy.Więc za miesiąc z kawałkiem przestanę być panną z dzieckiem

.A co do roczku to zastanawiamy się cały czas czy 1 czy 2 grudnia.Bo 1 grudnia mszę mamy dopiero o 18.Ale mój Jacek mówi, że wcześniej można zjeść obiad,itp., pójść do kościoła i po kościele jeszcze krótka imprezka.Ale jakoś nie jestem do tego przekonana, bo jak ktoś z flaszką jakąś wyskoczy, to co, do kościoła na fazie pójdą??
fajny pomysl z tym polaczeniem urodzin ze slubem
 Jest bardzo duży i dopiero w zeszłym roku synio mógł się nim sam bawic. I do tego z racji rozmiarów wiecznie nam zawadzał i nie było go gdzie postawic
)