reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

reklama
Dorotak widac ze imprezka bardzo udana a torciki naprawde sliczne.Dzieciaczki naprawde sliczne a ci wujkowi w tych maskach pierwsza klasa:-D;-)

Dorotak imprezka udana:-):-)Widać:tak:Torty mniamniuśne....Oleńka jaka śliczna a wujkowie w maskach przebili wszystko chyba;-);-)
Nie przejmuj się nie jesteś niezorganizowana tylko za dużo było na Twojej głowie.

U nas wczoraj zrobiła się mała imprezka, w sumie przyszli wszyscy co będą 16 grudnia :baffled:.Tort był, ciastka były, kawa była...Nawet kanapki ;-).I oczywiście prezenty.Oliwka dostała konia na biegunach (który rży, macha ogonem i wydaje odgłos stukających kopyt), nowy wózek (Coneco Traffic), dresik (trochę za duży, pewnie na wiosnę go dopiero założy), komplet - spodnie + bluza (fajne :tak:), lalkę którą już trochę popsuła, Uczoną Słuchaweczkę i 2 bluzeczki.
Masakra, nie wiem kto to wszystko teraz posprząta, bo ja nie mam siły :dry:.A 16 grudnia powtórka z rozrywki :sorry2:

Zosiu!!!
Ile płatków ma stokrotka,
ile jabłek ma szarlotka,
ile kurek jest w kurniku,
ile ząbków jest w grzebyku.
Tyle słońca bez cienia goryczy,
ktoś, kto pamięta serdecznie Ci życzy
ciocia Iwonka Adrianek i Magdusia!
ping256na0fv1.gif

Inna krasnale wołaj:-):-)Niech sprzątają:-)Fajne prezenty mała dostała:tak:Konik się jej podobał????Co do psucia jeep z roczku już w częściach;-);-)

reklama
Do góry