reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Juleczko!

W dniu Twoich urodzinzawsze uśmiechniętej buziwesołej zabawyi mnóstwa słodkich całusów

życzą:
ciotka i Hania

reklama
Oliwko
Ile jest gwiazek na niebie,
ile liści na drzewie,
ile samochodów jeździ po świecie,
ile cukierków zje każde dziecię,
Tyle kwiatów , całusów i słodyczy
w dniu Twoich Urodzin
życzy Juleczka z mamusia!!

Inna ja tez wspolczuje takiego porodu ale teraz to juz tylko wspomnienie. Ja tez po porodzie nie miala malej przy sobie.Na chwile ja przytulilam i pozniej byla cala dobe w inkubatorze bo musiala sie dogrzac, nie umiala utrzymac temperatury.Tez okropnie sie o nia balam... Ale bylo minelo:-) A dzis swietujemy:-):-):-)

OLIWKO I JULECZKO - Niech Wam życie w szczęściu płynie, niech Was radość nie ominie! Dziś chcę złożyć Wam życzenia, szczęścia, zdrowia, powodzenia. I niech słońce jasno świeci, i w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki troski, By nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone, są dla Was przeznaczone...
Spełnienia marzeń pod puchową poduchą, namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej śwince, wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem, komety Haleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół.
całuski od cioci Ani i Liluni.

Oliwko!!!
Z okazji pierwszych, najfajniejszych urodzin życzymy Tobie
uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni w każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!

Kasia i Martynka

Juleczko!!!
Z okazji
1 urodzin życzymy Tobie
sukcesów w życiu, szczęścia w miłości,
dużo uśmiechu, dużo radości,
spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń
.

Kasia i Martynka

Spóźnione, ale bardzo szczere życzenia dla Kubusia !!!!

A dla dzisiejszych jubilatek - Oliwki i Juleczki moc buziaków i uśmiechu na każdy dzień. :tak::tak:

Nie rozpisuje się bo nic dodać nic ująć poza ro co napisały wcześniej "cioteczki"

reklama
Widać że wasze imprezki udane!!!
A to kilka zdjęć od nas, nie ma ich za wiele bo ja ciągle krzątałam się w kuchni a nikt inny nie zrobił :cool: a poza tym bardzo byłam przejęta żeby wszystko było ok i z tego wszystkiego zapomniałam o zimnych ogniach i innych rzeczach:-( Może to dlatego że za dużo sobie wzięłam na głowę :confused:, albo taka niezorganizowana jestem hmmm...

zdj 1,2 - moi mali solenizanci
3 - Ola ogląda jak lala tańczy i śpiewa
4 - kto na mnie napuścił tą lalkę? czego ona ode mnie chce?
5 - się impreza rozkręciła, tatuś i wujkowie dobrze się bawią :-D

Załączniki

• IMG_3862.jpg
    IMG_3862.jpg
    116,4 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_3864.jpg
    IMG_3864.jpg
    128,6 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_3903.jpg
    IMG_3903.jpg
    103,2 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_3925.jpg