reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Ehh ale mnie dzis wzielo na wspomnienia.Dokladnie rok temu o tej porze odeszly mi wody.Pamietam jaki wtedy strach poczulam.Wkoncu mialam trzy tygodnie do terminu no i pessar jeszcze na szyjce.Biegalam po mieszkaniu jak szalona i pakowalam z mezem na szybko torbe do szpitala. A o 5:30 nasza malutka byla juz z nami... I mija juz rok:-) Normalnie az uwierzyc nie moge:-) Jestem bardzo,bardzo szczesliwa:-):-):-)

reklama
OLIWKO
z okazjii skończenia Roczku
W dniu Twych urodzin,
w dniu Twego święta
pewna osoba o Tobie pamięta.
Pamięta o Tobie i śle życzenia,
by się spełniły wszystkie Twe marzenia.
Niech Ci życie słodko płynie
w każdej chwili i godzinie.
Aby wszystko się spełniło,
o czym marzysz Twoje było,
byś pogodne miała dni
z głębi serca życzę Ci!

Ciocia Bodzinka i Karollo.
Mamie gratulujemy i życzymy aby każdy kolejny dzien z Toba był jeszcze piękniejsz i pełen miłości.

JULECZKO
z okazji ukończenie Roczku
Życzę Ci uśmiechu, nawet gdy Cię spotyka smutek lub boleść,
tęczy na niebie, która Ci przypomni,
że i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce, pewności, że o Tobie ktoś myśli, kiedy ogarnia Cię samotność,
przyjaciół, którzy Ci wskażą piękno potrzebne dla Twoich oczu,
pewności w wątpliwościach, cierpliwości przy akceptacji rzeczywistości oraz siły w przekazywaniu miłości!

Mamie gratulujemy i życzymy aby każdy kolejny rok był jeszcze piękniejszy i pełen miłości
Ciocia Bodzinka i Karollo

JULECZKO
Bądź pogodna jak wiosna,
szczęśliwa i radosna.
Abyś zawsze zdrowa była,
tradycyjnie 100 lat żyła.
Smutek z dala niech Cię mija,
abyś zawsze szczęśliwa była!
Z okazji 1 urodzinek wszystkiego co najlepsze życzy ciocia Martyna i Oliwia

Ja rok temu o tej porze leżałam na sali porodowej podłączona do kroplówki z oksytocyną i jeszcze wtedy nie wiedziałam, co tak naprawdę mnie czeka.Bo bóle przyszły ok.2 godziny później.O 13 już się darłam wniebogłosy, a o 15:10 Oliwka ujrzała światło dzienne, a ja jej niestety zobaczyć nie mogłam od razu :-( ponieważ owinięcie pępowiną spowodowało że musieli ją podłączyć do tlenu :-( w innej sali :-(.Ależ byłam spanikowana, lekarz mnie zszywał a ja jak nakręcona pytałam w kółko: czy małej nic się nie stało?? czy wszystko z nią w porządku?? I przed oczami miałam cały czas te obrzydliwe, wielkie kleszcze :dry:.Dopiero godzinkę później zobaczyłam Oliwkę...Była taka malutka...Miała ranę na główce, dużą ranę na policzku...Oj, jak mi się chciało płakać, ale uwierzcie, nie miałam siły...Byłam tak wykończona, że co chwilę przysypiałam.
A teraz mój skarbek ma już rok :tak:.Moje małe wielkie szczęście :-)

Juleczce
życzę Ci, aby niebo nad Tobą
było zawsze bezchmurne
słońce żółte i promienne,
trawa zielona i pachnąca,
aby zawsze dla Ciebie była wiosna!
z okazji roczku tysiące buziaczków od cioci Iwony ,Magdusi i Adrianka!
gif4.gif

Inna to przeżyłyście z Oliwką, współczuje.Dobrze,że wszystko skończyło się dobrze:tak::tak:Pięne są pierwsze chwile z naszymi skarbeńkami...

OLIWKO!

Z okazji urodzin, które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Składam Tobie szczere życzenia
Aby się spełniły najskrytsze marzenia!

Buziaki! Ciotka i Hania

reklama
Oliwce
niech w Twoje urodziny świat się
uśmiecha do Ciebie,
gwiazdy Ci rzucą prezenty,
a ptaki zaśpiewają piękną piosenkę!