reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

reklama
Ach ty podła kobieto! Tak faceta naciągać na uśmieszki? ;-):-D Masz rację, dawaj dawaj! Ja to po prostu zamówiłam klocki na allegro i powiedziałam "kochanie, musisz wpłacić pieniążki". I wpłacił. I tak samo jak ja zrobił z grami komputerowymi, które sobie kupił :eek::confused2:

megusek ale superasny tort kuba fajny chlopczyk:tak::-)
sikoreczko widac ze impreza udana i torty fajne a solenizanci ekstra:tak::-)

Bombowe torty, mnóstwo fajnych zabawek no i oczywiście bajeranckie imprezy.
Rodziną nie ma się co przejmować i psuć humoru. Dzieci niewinne, najważniejsze, że się dobrze bawiły.
Oj fakt, coraz mniej świeczek i znowu zaczniemy odliczać ;-)!

Oleńko, Sebastianku, Kubusiu przepraszam, że spóźnione, ale szczere życzenia z okazji pierwszych urodzin - marzeń kolorowych jak motyle i zdrowia, zdrowia, zdrowia.

Sikoreczko imprezka udana jak widac po zdjeciach.A Madzia miala sliczna sukieneczke.Trzeba przyznac ze dziciaczki to masz sliczne:tak:

reklama
Ale dziewczyny dałyście czadu imprezki że hoho:tak::-)megusek torcik mna wymiótł poprostu czaderski:tak::tak:az bym go zjadła mniam:-D:tak:dzieciaczki zadowolone, prezenty superowe jednym słowem wszystko na 102

Do góry