reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Hania śliczniutka i widac że bardzo przejęta
Ale piękny torcik miał Kubuś a sanki bajera
No ja też zostałam ze sprzątaniem sama i jeszcze nie skończyłam bo mi malutka nie dała. Żle się nadal czuje i ciągle na rękach:no: Najgorsze jest to że na wieczór dostała temperaturki, no ale nie przeszkadzało jej to biegac i szalec do 22:baffled: Jakbym na siłę do łóżka nie wrzuciła to jeszcze by ganiała:szok: Trochę zdjęc powrzucam. Jak je z aparatu do kompa wciepłam to się okazało że nie mam wogóle moich rodziców:szok: Na szczęście mama na swoim aparacie porobiła to muszę od niej zgrac

reklama
No i jeszcze opisik:
1i2 torciki maluchów, sama robiłam i Adrianek mi dzielnie pomagał:-)
3.dmuchanie świeczek
4.rodzice mojego M
5.Adrianek
6. Madzia i ja
7.Madzia z chrzesną
8. ten chłopczyk to Natanielek mój chrześniak. Urodził się w ten sam dzień co Magdusia
9. moja siostra ze swoją córeczką i Magdusią
10. z kuzynem Damianem
11.oglądanie teletubisiów Magda, Adrian i Agatka
12.robią bałaganik
13.czekoladka
14.Adrianek i jego kochana kuzynka Zuzia
15.chrzestny Adrianka z żoną i Magdusia
16.TAAKIEGO misia Madzia dostała od chrzestnego!

Sikoreczka oba torty bajeranckie:-):-)Dzieciaczki uśmiechnięte, zadowolone,Magdunia elegancka,pięknie wyglądała w sukieneczce.Mama też elagancka:-):-)Super misiek i słodko wyglądała jedząc czekolade:-)Sprzątania współczuje.:tak:
Madzia dziś lepiej się czuje????

megusku, syncio Ci wyrósł, pewnie niedługo za dziewczynami zacznie się oglądać, a dziewczyny za nim ;-).Tort świetny :tak:.A sanki super, gdzie takie można dostać?
Sikoreczka, imprezka chyba udana, co??Dzieci zadowolone, mamusia wyglądała kwitnąco :-).Tylko to sprzątanie...Ale najważniejsze że wszystko się udało i dzieciaki szczęśliwe :tak:.
Oby Madzi się polepszyło.Swoją drogą, musiała być bardzo przejęta, skoro miała temperaturkę a i tak szalała do 22 ;-)

Hania tak się rozszalała po imprezie, że wstała o 4 nad ranem i zażądała zabawy od taty :-D Dobrze, że nie ode mnie, bo spałam jak zabita.

Megusek - tort po prostu wspaniały :tak: Prezenty super a te saneczki - bomba.

Sikoreczko - na fotkach widać, że imprezka się udała i dzieciaczki przeszczęśliwe :tak:

Sikoreczka fotki super! Madzia ślicznie wyglądała, z resztą Adi również, balanga że hoho. sprzątaniem się nie przejmuj, skończy się kiedyś wreszcie, w końcu robota to głupota...;-):-D

reklama
Do góry