sikoreczka79
Fanka BB :)
Hania śliczniutka i widac że bardzo przejęta
Ale piękny torcik miał Kubuś a sanki bajera
No ja też zostałam ze sprzątaniem sama i jeszcze nie skończyłam bo mi malutka nie dała. Żle się nadal czuje i ciągle na rękach Najgorsze jest to że na wieczór dostała temperaturki, no ale nie przeszkadzało jej to biegac i szalec do 22
 Najgorsze jest to że na wieczór dostała temperaturki, no ale nie przeszkadzało jej to biegac i szalec do 22 Jakbym na siłę do łóżka nie wrzuciła to jeszcze by ganiała
 Jakbym na siłę do łóżka nie wrzuciła to jeszcze by ganiała Trochę zdjęc powrzucam. Jak je z aparatu do kompa wciepłam to się okazało że nie mam wogóle moich rodziców
 Trochę zdjęc powrzucam. Jak je z aparatu do kompa wciepłam to się okazało że nie mam wogóle moich rodziców Na szczęście mama na swoim aparacie porobiła to muszę od niej zgrac
 Na szczęście mama na swoim aparacie porobiła to muszę od niej zgrac

Ale piękny torcik miał Kubuś a sanki bajera
No ja też zostałam ze sprzątaniem sama i jeszcze nie skończyłam bo mi malutka nie dała. Żle się nadal czuje i ciągle na rękach
 Najgorsze jest to że na wieczór dostała temperaturki, no ale nie przeszkadzało jej to biegac i szalec do 22
 Najgorsze jest to że na wieczór dostała temperaturki, no ale nie przeszkadzało jej to biegac i szalec do 22 Jakbym na siłę do łóżka nie wrzuciła to jeszcze by ganiała
 Jakbym na siłę do łóżka nie wrzuciła to jeszcze by ganiała Trochę zdjęc powrzucam. Jak je z aparatu do kompa wciepłam to się okazało że nie mam wogóle moich rodziców
 Trochę zdjęc powrzucam. Jak je z aparatu do kompa wciepłam to się okazało że nie mam wogóle moich rodziców Na szczęście mama na swoim aparacie porobiła to muszę od niej zgrac
 Na szczęście mama na swoim aparacie porobiła to muszę od niej zgrac 

Dobrze, że nie ode mnie, bo spałam jak zabita.
 Dobrze, że nie ode mnie, bo spałam jak zabita.