reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

Muszę się wam pochwalić bo chyba pękne jak się komuś nie pochwalę!
Do trzeciej rano szyłam sukienkę dla Nadii na urodziny i jeszcze dzisiaj rano ją wykańczałam. Nikt jej jeszcze nie widział, no poza mężem ale on się nie liczy :-p A moja mama zobaczy ją dopiero jutro.

Napiszcie szczerze co o niej sądzicie :tak:

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    130,6 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Emilce i Amelce

w dniu pierwszych urodzinek
100 szczęśliwych latek,
dużo zdrówka i samych wesołych chwil!!!
życzą:
ciocia Jola, Sebastian i Mateuszek

Elma ... normalnie SUPER :tak::tak: SUPER :tak::tak:. Jesteś bardzo zdolna i cierpliwa, że tak pięknie tą sukienusie wykonczyłaś :-). Gratuluję dzieła :-):tak:!!!

Dla wszystkich roczniakow Martusi Roszka Jeremiego Emilki i Amelki samych szczesliwych i slonecznych dni zyczy Aneta i Hubcio

reklama
Do góry