reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

Monika nie zapominaj ze ja mam dwie dziewczyny i jedne sanki:-D:-D:-D:-D:-D:-D emila zawsze trzyma natalke jak ja o to poprosze ...ale nie zawsze sie to podoba natalce no i moze prysnac z uscisku emilki;-):-)

To posadź na sankach najpierw Natalkę a potem Emi. Natalka będzie mogła się opierać o oparcie, a Emi uniemożliwi jej ucieczkę przodem sanek ;-):-D

Oj, ciezko z ta swieczka, ciezko. :no: Nie wiem jak nam pojdzie na ten roczek. Narazie zaczal sie oswajac z plomykiem i probuje go lapac, czego wczesniej nie robil. :baffled:

No to z tym łapaniem to faktycznie jest problem :dry: A Uczysz go dmuchać? To trochę czasu też zajmuje, więc w razie co radzę już zacząć naukę :tak:

reklama
Monika moje panny tak jezdza w wozku.....Natalka jest z tylu a Emila zprzodu i Natalka am wspaniala zabawe bo ciagnie Emilke za kaptur i oklada reka po buzi.........czasami jesli Emilka ma smoczek to zabiera jej smoka ...........i nic nie jest w stanie jej uspokoic ;-)...............chyab kupie drugie sanki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jeremi nachyla się nad świeczką, otwiera dziubek jakby ją chciał zjeść i zdmu****e nosem :baffled: póki co może być :-D

dziewczyny a co do gości to robicie jakieś KINDERPARTY :confused::confused::confused:

Mariolka, u mnie to raczej sami dorośli będą, bo nie mamy w rodzinie już malutkich dzieci, a nasi bliscy znajomi są jeszcze bezdzietni, a Ci, którzy mają dzidziusie to wyjechali daleko:-(. I Antoś będzie miał stare towarzycho na swojej imprezie:-p.

Monika moje panny tak jezdza w wozku.....Natalka jest z tylu a Emila zprzodu i Natalka am wspaniala zabawe bo ciagnie Emilke za kaptur i oklada reka po buzi.........czasami jesli Emilka ma smoczek to zabiera jej smoka ...........i nic nie jest w stanie jej uspokoic ;-)...............chyab kupie drugie sanki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Widać, że da sobie radę w życiu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jeremi nachyla się nad świeczką, otwiera dziubek jakby ją chciał zjeść i zdmu****e nosem :baffled: póki co może być :-D
dziewczyny a co do gości to robicie jakieś KINDERPARTY :confused::confused::confused:

Mariolu, my pewnie zrobimy Roczek w dwóch turach: na pierwszej imprezie będą dziadkowie, moja siostra z mężem i Melą (5 lat), Maćka brat z żoną i Remikiem (9 lat), a w drugiej turze będą znajomi z dwójką dzieci 7 lat i 1,5 roku. Najlepiej byłoby zrobić wszystko za jednym zamachem, ale za male mamy mieszkanie by wszystkich pomieścić :-(

Kurde nasz roczek juz bliziutko, a ja dalej nie mam natchnienia jak to wszystko zorganizowac. :no:

Ale jedno wiem napewno, ze 27 albo 28.12 robie dzieciowa imprezke. Robert bedzie mial kinderbal. :tak: W sumie z nim bedzie 7 dzieci, oczywiscie o ile jakies sie nie pochoruje. :sorry:

Z dmuchaniem swieczki - porazka, bylo duzo lepiej na poczatku, a teraz checi zniknely.
Znalazlam fajna stronke, gdzie robia zdjecia na torty, tylko musze napisac i sie dowiedziec o czas realizacji i ile mozna to zdjecia trzymac, bo ja je potrzebuje na drugi dzien swiat, wiec przed Wigilia musze je miec w domku. :tak:

reklama
Aniu, rewelacja. Bardzo mi się podoba ten pomysł chyba z niego skorzystam. Z tego co wyczytałam to od momentu zrobienia tego opłatka ze zdjęciem nadaje się on do spożycia jeszcze przez 8 tygodni. Więc powinnaś dać radę przygotować to Robercikowi. Byle żebyś dostała to zdjęcie jeszcze przed świętami.

Do góry