MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Aph, świetne te sanki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Rano byl snieg,popoludniu kalurze:-(.Niestety tutaj snieg to cos wyjatkowego,anglicy nie wiedza czy wyjsc czy siedziec w domu i przeczekac
.Juz nie mowiac o ulicach,pelno korkow i wypadkow (przypomne za tutaj nie znaja czegos takiego jak opony zimowe).U ans sanki sa od zeszlego roku Emila byla zachwycona.........kupila takie z drewnianym oparciem chyba w biedronce sa takie............zastanawiam sie tylko and kupieniem pokrowca na sanki czy jak to sie tam zwie...........zeby w dupsko bylo cieplono i dla mnie to bedzie jakies zabezpieczenie ze mi natalka nie wypadnie
![]()

My sanki tez mamy zamowione u wujka na roczek.Ale chcialam cos takiego:
Rewelacyjne sanki dziecięce bukowe z popychaczem! (270518291) - Aukcje internetowe Allegro
Chyba babcie kupią wnukowi saneczki 

emila zawsze trzyma natalke jak ja o to poprosze ...ale nie zawsze sie to podoba natalce no i moze prysnac z uscisku emilki;-):-)
, my dostaniemy od dziadków na Mikołaja i nie mogę się doczekać naszej wspólnej pierwszej sankowej wyprawy :-)
;-)) strasznie kocha ... no ale w związku z jego chorobą daliśmy mu go wczoraj ... więc zostaliśmy bez mikołajkowego prezentu