reklama
BAWI (6+) MISS PAPOU edukacyjna lalka z weluru (207542252) - Aukcje internetowe Allegro
a ja znalazłam własnie całkiem fajną zabawkę..wydaje się byc naprawde edukacyjna..
a ja znalazłam własnie całkiem fajną zabawkę..wydaje się byc naprawde edukacyjna..
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
hehe,kociu wiadomo czemu Meyie wybrałaś;-)bo ma na sukience kotka:-) śliczna jest!
Ewan jaki cudny torcik,napewno był smaczny:-) zamawiałaś w cukierni? Ja zamówie raczej tradycyjny,z biszkoptem i owocami...zrobi nam znajoma teściowej,podobno ma byc pyszny;-) A prezenty śiwtne,i miareczka i pieseki namiocik:-)
Dziewczyny,u nas zostało 11 dni
a jaw lesie,siedzę u koleżaki i dopiero jutro będę w domu,zaproszeń już ni zdążę kupić i rozdać,poinformujemy telefonicznie;-) a specjalne1no zaproszenie zaówię na pamiątkę do albumu:-) no i czas kupować prezentywczoraj kupiliśmy klocki w Ikei,takie jak ma Wituś,od mojej koleżanki Oliś ma dostać taką poduchę podłogową żółwika a o reszcie jeszczepoyślę jutro i pozamawiam na Allegro;-)
Ewan jaki cudny torcik,napewno był smaczny:-) zamawiałaś w cukierni? Ja zamówie raczej tradycyjny,z biszkoptem i owocami...zrobi nam znajoma teściowej,podobno ma byc pyszny;-) A prezenty śiwtne,i miareczka i pieseki namiocik:-)
Dziewczyny,u nas zostało 11 dni

Tasha22
Fanka BB :)
Śliczne prezenty dostał Damianek a tortu tylko pozazdrościć piękny.
Już przekazałam że chrzesna ma kupić małemu tą miarkę wzrostu świetny pomysł sama nie była pewna co kupić a to jest prezent na lata i jaka piękna pamiątka.
Ja w sierpniu całe oszczędności wsadzę na fundusz inwestycyjny na 5 lat mam nadzieję że pieniążki się będą mnożyć to taki prezent dla niego odemnie będzie.
Już przekazałam że chrzesna ma kupić małemu tą miarkę wzrostu świetny pomysł sama nie była pewna co kupić a to jest prezent na lata i jaka piękna pamiątka.
Ja w sierpniu całe oszczędności wsadzę na fundusz inwestycyjny na 5 lat mam nadzieję że pieniążki się będą mnożyć to taki prezent dla niego odemnie będzie.
torcik był z restauracji specjalizującej się w przyjęciach, tort był przekładany śmietaną a nie kremem, robią takie różne cuda w zależności od okazji. Na chrzcinach małego mieliśmy książkę z bucikami.
miarka wzrostu rzeczywiście fajowy prezent, na lata
Tasha-pomysł z funduszem kapitalny
miarka wzrostu rzeczywiście fajowy prezent, na lata
Tasha-pomysł z funduszem kapitalny
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A ja po długich poszukiwaniach a raczej zrzędzenaich zamówiłam Oskarkowi na roczek jeździk z misiami.Mam nadzieje że mu się będzie podobał ,wiem że starsze dzieci wprost uwielbiały tamten swój jeździk
@Pojazd jeżdzidelko chodzik WESOLE MISIE 4 KOLORY (204268864) - Aukcje internetowe Allegro
@Pojazd jeżdzidelko chodzik WESOLE MISIE 4 KOLORY (204268864) - Aukcje internetowe Allegro
AneczkaK
mama bambulinkow
Wiolu fajny ten jezdzik.A my ciagle myslimy co malemu kupic.Mysle raczej o czym na pamiatke typu super fajny mis albo sztucce tak jak wymyslila Agatka.Zabawki dostanie od gosci a ja juz naprawde nie mam pomyslu czym moje dziecie chcialoby sie bawic bo nic mu do gutu nie przypada
;-) No i licze na tego konika na biegunach od tesciowej albo chrzestnego;-)

OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
U nas nadal postępów w przygotowaniach brak
dopiero dziś zrobię zakupy na Allegro,prezenty i baloniki,czapeczki dla dzieci,girlandy itp.jutro dogram sprawę z tortem,wszyscy poinformowani telefonicznie
tylko niewiadono czy chrzestny dojedzie
bo wraca właśnie 1 lipca z rehabilitacji

Jagusiu niestety nie udało mi sie kupic tej lali:-(......skierowali mnie 100km dalej prawie do centrum,ale juz mi sie nie chciało tam jechac......chyba jednak przez neta trzeba bedzie zamówić...
a to nasze zaproszenia,jeszcze nie gotowe do konca ale Wiki swoje zrobiła.....musze tylko wywyołac zdjęcie i wkleić w okienko i gotowe do wysyłki......:-)

a to nasze zaproszenia,jeszcze nie gotowe do konca ale Wiki swoje zrobiła.....musze tylko wywyołac zdjęcie i wkleić w okienko i gotowe do wysyłki......:-)
reklama
WIKI - dzieki ze sie dowiadywalas
Kochana jestes. Zaproszenia sliczne
Ja sama juz glupa dostaje z ta lalka. Sklep ze Szwecji sie nie odzywa, w Polsce (pentomimo) nie maja juz tej ktora chce, jedyny sklep w Szwajcarii od 31.05 zamkniety, przez internet z Niemiec nie kupie bo nie ma wysylki do Szwajcarii. W koncu chyba pojedziemy w sobote do Niemiec na poszukiwania tylko nie moge znalec w necie adresow sklepow gdzie je sprzedaja. Uparlam sie na nia i koniec.
I zdecydowalismy sie w koncu jednak zrobic impre u tesciowych, bo tam ogrod i duzo miejsca a tu i tak w domu bym wszystkich nie pomiescila i trzeba by sie bylo gdzies ewakuowac.
Zdecydowalismy sie zrobic prosty brunch tak kolo dziesiatej, zamowimy catering zeby nie stresowac tesciowej i zebym sama nie musiala gotowac. W koncu chcemy byc wszyscy zrelaksowani, a na ostatnich urodzinach u tesciowej wszyscy chodzili podminowani i zestresowani gotowaniem i sprzataniem, mam nadzieje ze teraz bedzie inaczej. Jedziemy dzien wczesniej z mama zeby Julka przywykla do nowego miejsca i zeby choc nie plakala na widok dziadkow
. Mam nadzieje ze bedzie OK.
Ja sama juz glupa dostaje z ta lalka. Sklep ze Szwecji sie nie odzywa, w Polsce (pentomimo) nie maja juz tej ktora chce, jedyny sklep w Szwajcarii od 31.05 zamkniety, przez internet z Niemiec nie kupie bo nie ma wysylki do Szwajcarii. W koncu chyba pojedziemy w sobote do Niemiec na poszukiwania tylko nie moge znalec w necie adresow sklepow gdzie je sprzedaja. Uparlam sie na nia i koniec.
I zdecydowalismy sie w koncu jednak zrobic impre u tesciowych, bo tam ogrod i duzo miejsca a tu i tak w domu bym wszystkich nie pomiescila i trzeba by sie bylo gdzies ewakuowac.
Zdecydowalismy sie zrobic prosty brunch tak kolo dziesiatej, zamowimy catering zeby nie stresowac tesciowej i zebym sama nie musiala gotowac. W koncu chcemy byc wszyscy zrelaksowani, a na ostatnich urodzinach u tesciowej wszyscy chodzili podminowani i zestresowani gotowaniem i sprzataniem, mam nadzieje ze teraz bedzie inaczej. Jedziemy dzien wczesniej z mama zeby Julka przywykla do nowego miejsca i zeby choc nie plakala na widok dziadkow
Podziel się: