reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Roczek tuż tuż (PIERWSZE URODZINKI)

u nas roczek wypada w niedzielę więc nie musimy nic przekładać:-)
gorzej z prezentami:
-rowerek ma (leży i się kurzy:baffled:)
-bujawkę ma (to samo co z rowerem:baffled:)
-pianino grające ma (już się znudzilo:shocked2:)
i bądź tu człowieku mądry. Chyba faktycznie prezenty "nie zabawki" są lepszym rozwiązaniem:baffled::confused: zawsze będzie jakaś pamiątka tyle że na dzień dzisiejszy nasze brzdące nie będą miały radochy z takich prezentow a zabawka zawsze ucieszy choćby na chwilkę:sorry2:

reklama
U nas roczek tez w niedzielę,boziu,to juz za 2 tygodnie,bo my w lipcu pierwsi;-):tak:
Na 9 rano jest msza za Olisia a potem przyjecie w ogrodzie,będzie szampan na toast-innego alkoholu niet:no: tort,ciasta no i na początek dania z grilla,sałatki,dodatki...
Tylko mam dylemat czy zapraszac gości zaraz po mszy czy raczej po południu,tak ok 14? Doradźcie dziewczyny!;-)
WIKI-pomysł z zaproszeniami zrobionymi przez Wikunię bomba,podoba mi sie1 Ja przegapilam moment,kiedy mogłam zamowić zaproszenie ze zdjeciem Olisia itp i kupię jutro gotowe,kurcze,juz czas,żeby rozdawać:szok:

kurcze Oleńko to faktycznie niewiele czasu wam zostało:szok: jak ten czas szybko leci:shocked2: pomysł z mszą super, też chętnie bym zamówiła mszę w intencji malutkiej ale akurat będziemy na urlopie nad morzem więc nie da rady. Pomodlimy się po prostu za nią na mszy:tak:
Moniś super pomysł z zaproszeniem:-) chyba skopiuję jak nie masz nic przeciwko:sorry2: już pisałam na innym wątku że kredki czas zakupić-może mazaki i farbki też;-):tak:
wciaż nie dociera do mnie ze nasze słonka mają już prawie rok!!!:no:

Oleńko brzmi apetycznie i napewno będzie super imprezka...:tak::tak::-)
A własnie jak z alkoholem bedzie u Was??? oprócz szampana Piccolo hehe plaujecie jakis mocniejszy alkohol czy raczej nie???:baffled:

u nas pewnie będzie piwo (standardowo przy grillu) no i może wino-jeszcze nie myślałam ale pewnie i tak skończy się na symbolicznych ilościach bo wszyscy muszą samochodami wrócić do domów;-):tak:
a picolo obowiązkowo:laugh2::tak:

No u nas roczek tez w weekend wypada, wiec problemu nie ma:) Ale pewnie i tak swietowalibysmy w weekend, przeciez w dzien powszedni maz i tak pozno do domu wraca.

Baaaardzo chce kupic te lale o korej pisalam wczesniej, tylko ze oni nie maja sklepow w Szwajcarii! Przez internet tez nie moge, bo z Niemiec nie ma wysylki do nas. Nawet skontaktowalam sie z siedziba firmy i oni chetnie mi lale przysla, tylko ze za przeslyke bede musiala zaplacic drugie tyle....tragedia:((((((.

WIKI - udalo Ci sie te lale w weekend moze zlokalizowac?

Jagusiu niestety nie bylismy w Szwecji ..ale w ten weekend napewno będziemy więc pamiętam i od razu dam ci znać....jak coś to kupię i mogę wyslac do Ciebie bez problemu.....

aha Jagusiu teraz tak myślę,że przecież możemy zamówić przez neta i wysyłkę zrobić do Nas do Norwegi może wtedy byłoby taniej,a napewno taniej niż do Ciebie...ale poczekajmy do weekendu moze uda mi się ją znaleśc i kupić..

Ja ja zwykle ostatnio na wyrywki...

Jagusiu,Zuza dostanie na roczek przypadkiem taką właśnie lalę(Meya czy jakoś tak bo najbardziej mi się spodobała)od mojego kuzyna-kazał coś wybrać to wybrałąm...U nas kosztuje 120 zł.Przepraszam ale nie mam siły szukać jak to u Was cenowo wygląda i czy się opłaca wysyłka ale jakby co-nie ma problemu-kupię i wyślę!

reklama
Jak już tu jestem...Oprócz lali Zuzia dostanie jednak zamiast placu zabaw tylko piaskownicę,rowerek-pchacz i kręgle.To od nas.

Do góry