reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Roczek tuż tuż (PIERWSZE URODZINKI)

reklama
Super pomysły, nad miarką też już się zastanawiałam, kupię też telefon grający i migający bo Michał starsznie się lubi bawić telefonem, bardzo mi się podobają baseniki, które pokupowałyście ale niestety nie miałabym go gdzie dać, muszę jeszcze pomyśleć.

Polecam Wam natomiast pudełko z klockami z Fisher Price. Pudeko wygrywa różne melodyjki kiedy dziecko wrzuci do niego klocek ma też po bokach otworki w kształcie klocków, którymi można też je wrzucać. Michał bardzo lubi się nim bawić i kombinować jak te klocki powkładać bokami, bo górą to już chyba zaprote.

Jagusiu super te pudeleczka, tam gdzie kupie chyba ta miarke tez sa podobne!!!
Megii, fajny pomysla z tym telefonem i klocuszki tez sa super!!

A co mowicie na te sztucce o ktorych napisalam???

Kreciku Twój pomysł na prezencik Allankowy jest super warty zpapugowania kto wie czy ja też nie zrobie podobnego tym bardziej, że ten nocniczek o którym wyżej pisałam to mają Mikołajkowi kupić cioteczki, taki wspólny prezencik, ale ja osobiście jeszcze nie podjełam żadnej decyzji, i tak do końca nie wiem jeszcze na co się skuszę.
Co do rodzaju szcztuccy wszystkie są piękne...ale chyba osobiście wybierałabym między 1 komplecikiem, a 2, ten 3 też jest fajny...ale Allenek i Colinek (przy okazji WIELKIE GRATULACJE) kiedyś urosną, więc ja wybrałaby któryś nie kolorowy, najlepiej cały ze srebra.

Jakoś mi wcześniej umknęły te sztućce, super sprawa bardzo mi się podobają szczególnie ten pierwszy komplecik.

Wszystkie pomysły są superowe!

Ale np.ten Agatki ze sztućcami szczególnie mi przypadł do gustu-może dlatego,że sama podobne dostałam na roczek(też z bajkowymi zwierzaczkami)i mam je do dziś...Jak byłam mała to innymi jeść nie chciałam...A teraz Zuzia dostanie piękne wyczyszczone w spadku...

No kociu,to taka pamiątka będzie miała szczególny wymiar:tak: wogóle super pomysł Agatka zapodala,tylko gdzie takie cuda można kupić?:eek:
megii,klocki też baaardzo mi sie podobają:tak:
A co powiecie na taką pamiątkę? np na pierwszego mleczaka;-) tylko drogie:crazy::sick:
BAAARDZO DUUUŻY !!! SREBRNY SMOCZEK SZKATUŁKA (205527889) - Aukcje internetowe Allegro

albo to...
SREBRNY!!!SMOCZEK SZKATUŁKA NA CHRZEST SUPER CENA (205528439) - Aukcje internetowe Allegro

I jak z zaproszeniami na roczek? Zamówiłyście już coś? My po Danonku i Nastusi jesteśmy pierwsi w lipcu,czasu już mało a ja mam mętlik w głowie i nic nie załatwione:szok::zawstydzona/y:

reklama
Wszystkie macie fajne pomysły.U nas nie ma czegoś takiego jak podarunek sztućców ale pomysł dobry.My na pewno kupimy jeździk -samochodzik,tyle że sama już głupieje bo tyle cudów na allegro a po sklepach to nic mi się nie podoba oprócz rowerków ,są super ale myślę że jak na razie jeździk wystarczy.A jeszcze znalazłam to bujaczek policyjny
LITTLE TIKES MOTOCYKL POLICYJNY BUJAK NOWY (201690817) - Aukcje internetowe Allegro
A troszeczkę wczesniej ale też na urodzinki dostanie basenik.W końcu będziemy mieli gości i gdzie maluszki będą się plumkać??To byłaby plama

Do góry