reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Roczek tuż tuż (PIERWSZE URODZINKI)

My narazie ciagle dumamy jak to wszystko ma wygladac.Chcialabym zrobic urodzinki na dworze ale u nas z pogoda same wiecie jak jest ROZNIE.Boje sie ,ze wymysle wszystko na grila a potem bedzie lalo i bedziemy musieli w domu siedziec.Z kolei jak zrobie jedzonko w domu a bedzie ladnie to bedziemy musieli wszystko na taras nosic.Ach sama nie wiem.Chyba zrobie obiad w domu a cos w zapasie do grilowania tez zrobie, najwyzej zamroze potem:dry:
Wiki zaproszenia sa swietne zwlaszcza wklad malej sie liczy:tak::-)

reklama
dziekujemy cioteczki za pochwałę:-)..Wikunia sie baaaardzo starała hehe chociaz pod koniech gryzmolenia miała juz dość i jedno porwała hehe..:rofl2:

czesc dziewczyny widze ze przygotowania do pierwszych urodzin ida pelna para.u nas tez sie troche dzieje kacperek skaczy roczek 1.07 wiec zacznie fale urodzinowa lipcowych dzieciaczkow.ten dzien spedzimy go chyba w zoo jak pogoda dopisze bo w irlandii to roznie z nia jest a pozniej maly sammmmmmm bedzie jadl torcik-ale bedzie mial radoche:-).a przyjecie dla rodzinki jest 7.07 bo dopiero wtedy lecimy do polski.:-Dkurcze dziewczyny jak ten czas zlecial,niedawno takie malenstwo nosila sie na raczkach a teraz sie nie miesci.a jak dopiero teraz daje popalic:-)no dziewczyny to bedzie b wazny dzien dla dzieci no i oczywiscie rodzicoww tak wiec zycze wam wszyskiego najlepszego w tym dniu maluchom duzo zdroweczka,i aby buzenki ich zawsze byly usmiechniete,a rodzicom udanych imprez:rofl2::-)

A ja tylko krociotko doadam ze po dlugich bojach udalo mi sie zamowic wymarzona lalke bezposrednio u producenta w Szwecji - WIKI, jak chcesz to dam Ci namiary, wyslaja szybko i bardzo mily kontakt.

Wow,ale superaśne zaproszenia Wikuni!:szok::-) bardzo fajny pomysł! U nas niestety bez zaproszeń:-( ale przygotowania idą pełna parą,prezenty w drodze,akcesoria urodzinowe typu czapki,trąbki,serpentyny i balony kupione;-),zdjęcie na tort zamówione,zostały zakupy spożywcze...ze względu na zmienną pogodę zdecydowaliśmy sie na obiad w domu,wyjdzie nam 22 osoby dorosłe i 7 dzieci:szok: im robimy oddzielny stół. Najgorsze,że wymysliłam 3 daniowy obiad,przystawki i sałatki,ale w sobotę wróce z egzaminów o 20:szok::dry: i chyba w nocy bedę przygotowywać wszystko! Trochę mi teściowa pomoże,ciocia upiecze ciasta a tata devolaie i pulpeciki usmaży:-) goscie są zaproszeni na 14 ale o 9 rano jest msza za Olisia tylko dla najbliższych,nie zapraszaliśmy na nią gości...mam nadzieję że wszystko wyjdzie...kurcze,tylko grającej swieczki na tort nigdzie nie mogę znaleźć:-(

U mnie dupa blada bo cateringu nie ma wiec bedziemy jednak musieli przygotowac cos we wlasnym zakresie a jak tak straszliwie stresuje sie gotowaniem u tesciowej w kuchni...nienawidze tego. Ona stoi za plecami i patrzy tylko a mi sie rece trzesa. Mysle ze pojdziemy na latwizne, zamowimy tort i porobimy kanapki i zimne przekaski, w koncu ma to byc brunch a nie obiad.
WIKI - podaje kontakt, pani nazywa sie Teruko (to imie, ale jak wiesz u was to wszedzie po imieniu:)): info@rubensbarn.com. Ja zrobilam przelew bankowy wczoraj i ona dzis wyslala lale.
Olu - a swieczka ma byc grajaca koniecznie? Bo ja znalazlam w Carrefour taka normalna w ksztalcie jedynki, fajna jest.

reklama
ja kupiłam na allegro tą świeczkę grająco-tańczącą ale jeszcze nie doszła więc nie wiem jak wyglada w realu;-)dopiero na urodzinkach sprawdzimy jak działa:rofl2::happy2:muszę tylko babci powiedzieć zeby nie robila za wiele dekoracji na torcie bo ta świeczka zajmie sporo miejsca:-D:-D:-D

Do góry