• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczka - a na Allegro, to nowe czy używane kupujesz?

Wiola - o! Taka cena by mi pasowała :)) Na balerinki nie mam
zamiaru wydać więcej jak 50,00 zł :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Made używane miałam tylko na ślub, ktoś kupił takie jak ja w salonie widziałam za 200 zł a nabyłam je chyba za 50!! ubrała na wesele, nie zniszczyła a ja miałam 150 zł w kieszeni:-D

Te śluby to dla mnie finansowa pułapka....ludzie się zapożyczają, a później zamiast
się cieszyć małżeństwem, to kombinują jak tu raty spłacać.
Nie jestem zwolenniczką tych napompowanych imprez, na których się rodzinę poznaje.

made jakbys wrazie nie znalazla u siebie tanszych niz te z linku to moge ci zrobic zdjecie tych w sklepie a jak ci beda pasowac wizualnie to kupic i wyslac.

rurka ja niestety buty na allegro to tylko dla Iwy kupuje i to tylko nike , dla siebie nie bo kupuje bo musze przymierzyc i przejsc sie w butach.
ja swoje slubne mialam takie ze potem jeszcze je 2 kolejne lata w nich chodzilam do bialych sukienek:-D

Made my braliśmy tylko cywilny, rodzice, dziadkowie, świadkowie i wsio! Sukienka z allegro, butki z allegro, malowałam się sama, fryzura skromna, jedzenie robiła moja mama i było cudnie. Kościelnego brać nie będziemy bo nie natrzepię teraz 30 tyś :szok:

Wiolu ja to sportowe najpierw mierzę w sklepie a później ten sam model na allegro, i zawsze udaje się zaoszczędzić :-D teraz na zimę kupiłam w ccc kozaki, wcale nie tanie. Pochodziłam 3 miesiące, podeszwa się rozkleiła i reklamacji mi nie przyjęli:crazy: odwołałam się i zobaczymy co zrobią. W razie co to do rzecznika praw konsumenta napiszę!

Wiola - to jutro w razie cuś się do Ciebie uśmiechnę :-)

rureczka - właśnie :-) Żadnych ciotek, których się już nigdy nie zobaczy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry