• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No i doopa, nawet w tej kwestii nie mogę na niego liczyć.Obiecał być o 17 potem o 17.30 i w końcu przed 18...stoimy ubrane,czekamy a jego nie ma, dzwonię teraz i co? W pracy wciąż sobie siedzi...śmiał się.

rureczka - bardzo ładne buciki, moja córka właśnie chciała coś w tym stylu
tylko koralowe :eek: cienko to widzę, ale zobaczy się na miejscu

Olivka - co on taki złośliwiec?

Made nie wiem. Nie wiem co się dzieje. Dlaczego też nie wiem. Nie poznaję człowieka.
Nie cierpię tego kogoś.
Strasznie mi przykro:(

Olivka - szkoda teraz dziecka, bo się biedna nastawiła, a tu doopa :/
A co mówicie dziewczynkom?

rureczka - ja też nie przepadam za CCC, raz miałam i o raz za dużo...
Szukam jakichś balerinek w kolorze chłodnego pomarańczu, wiesz może gdzie
mogłabym takie kupić? Ja jestem bardzo do tyłu z kolekcjami....
A KUOTEK...? Hmm....za Kuotkiem nie nadążysz :-)

O paczaj, o takie mi chodzi, tylko ta cena :/
http://www.butyk.pl/towar.16483.Polbuty_balerinki_Buffalo_Nicolet_2073562.html

Ostatnia edycja:
Made ja to buty zazwyczaj na allegro kupuję:zawstydzona/y: u mnie w mieście nie uświadczysz żadnej galerii handlowej, mamy deichmanna, ccc, boti z sieciówek do których nie mam zaufania i dużo drogich sklepów typu venezia. Buty chętnie kupuję w adidasie, nike czy pumie, ale to wiadomo sportowe bardziej. A takie eleganckie to na allegro:-D
Znalazłam sobie na allegro właśnie takie trampeczki jak z ccc za całe 34 zł:szok:

reklama
made u nas w obowniczym sa takie za 35 zl:-D:-D:-D:-Doczywiscie firma-brak firmy;-). ostatnio przymierzalam takie bo mialam zamiar sobie na teraz takie do biegania kupic ale niestety kregoslup mnie w nich boli, nie sluzy mi ,,brak" podeszwy

Carola to jest swinstwo, kurde ciebie moze chlop robic w balona ale dziecko? czemu ona jest winna? chyba troche niepowazny jest ten twoj maz:angry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry