• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dmuchawiec, zapomnialam się z Tobą przywitac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a ja zaś czekam do slubu ze starankami, a po od razu ruszamy do roboty, a żeby było ciekawiej wzięłam jedno opakowanie anty więcej, by okresu takiego typowego czasem nie dostac na własne wesele... mówię o takim jaki miałam przed łykaniem anty, ogromny ból brzucha i w ogole, a tak to będę miec okres w wesele ale spoko, przy anty to tak jakbym go nie miała :-D:-D:-D

reklama
mama ale Tobie juz malutko zostało,jutro suwaczek już będzie całkiem całkiem:tak:

maryla ja staram się ignorowac,nie wdaję sie w dyskusje bo wiecznie byłaby kłotnia,a ja dod takch nie należe,choc jak przychodzi czas na wybuch to jest ostro (u mnie to siostra mojego małża)

palissa może zafasolkowalo,ja tak odczuwałam:-)

Dmuchawiec witaj serdecznie :-)

czesc dziewczyny witam sie wieczorowo z bulami brzucha jakby na @ no ale dopiero 15 mam miec wiec sama nie wiem co mam myslec,dlaczego mnie tak boli?
kobieto ja tez mam dostać @ 15 :) może obie nie dostaniemy :):) mnie wczoraj przez chwilke tylko pobolał ale to była tylko chwila :)

dobranoc kochane wam zycze bo ja juz uciekam spac:***** do jutra:-)
to dobranoc kochana

ja też się już zwijam bo Kamil już idzie :) całuski i do jutra :)

Wisienka to ho ho masz tego wina. A my mamy superowy barek, a w nim chyba ponad 10butelek :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale ja tak lubię się nieraz z Moim napic wieczorkiem na weekendzie :tak::tak::tak:

KasiaWie
nie denerwuj się, bo w ciązy nie wolno się denerwowac i juz ;-);-);-)

maryla i dupa jest boskim podsumowaniem:-D:-D:-D:-D:-D
pysia butle mam 20 litrowe dwie:-):-):-) a lampki takie 0.5 l prawie na butelkę taka od winka:-) nie obcyndalaj sie zasuwaj:-)
mama ja na wakacje do tuczna jadę to zahaczę o ciebie z lechem free bo będziemy fasolowe:-)
Zapmarta mocne sa przezyja na 100%, przeciez mamy razem rodzić, ja dzisiaj robię kolejną poprawkę:-)
wisieńka- DO TUCZNA POD POZNANIEM????????????;))))TO NA BANK dojade i sie spotkamy!!!!!!!!!!!!
dobranoc kochane wam zycze bo ja juz uciekam spac:***** do jutra:-)
LILA- dobrej nocki i ...karaluchy:))do jutra
MARYLKA- papa,do jutra!!

Ostatnia edycja:
Kasia a to tez nie ciekawie jak to szwagierka no i wiadomo babki to szybciej spięcia łapią ja mam tak że on zazwyczaj nie jest już w stanie gadać a jak jest niby si to ja i tam mam już na niego takie uczulenie że szok no ale długo by o tym gadać :(

dojuterka;-)

Eh, jak ja już bym chciala miec Mojego chopa na codzień :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Narazie to mamy siebie na weekendy i tak jak 2 tygodnie temu na cały tydzień. Taka mała wyprowadzka z domu, która myślę czeka mnie w przyszłym tygodniu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D

Marylka
pisząc w suwaczku "do pokazu" masz na myśli paradowanie przed Kamilem w tej fantastycznej bluzce w razie ciąży? ;-);-);-)

WISIENKA wiedziałam że super z ciebie babeczka:-D:-D:-D:-D
MARYLKA za krótko byłam w PL żeby odpocząć ale i tak było fajnie:-D:-D
Dziewczyny ja już idę spać bo mam dość po dzisiejszym dniu:sorry2: Do jutra;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry