• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nika dobranoc

Ja też muszę leciec za parę chwil, bo jutro rano pobudka i mam nawet zamiar zjeśc śniadanko (co rzadko robię z rana przed pracą) :-D:-D:-D i pasuje wstac wcześniej, by przygrzac mleczko i zjesc z musli :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A ja wiem, że jak wpadam na wieczór przed kompa to ciężko mi tyłek ruszyc choc jak wpadam do łóżka to żałuję, że nie poszłam spac wcześniej tak mi miło

reklama
Gaduły :-p

kasia - a ku ku :-p
mama - a ja mam żelki zozole :-p

Spadam zaraz spać bo mnie ten katar zaraz zabije :-( Wzięłam sobie leki i było super ale już przestały działać :wściekła/y: Już nie mam pojęcia co mam robić :-(

No i powróciłam:-D:-D ale wybaczcie nie dam rady nadrobić dzisiejszego dnia:-( najlepiej, to bym się już położyła, ale muszę pilnować teraz tężejącej galaretki, aby wylać na masę:baffled:

zaszło tu do jakiegoś nieporozumienia kto do kogo jedzie!!! Mama jak pojedziesz z Zapmartą do Wisienki, a ja gdzie?? No chyba że zrobimy tak- zapmarta pojedzie do Mamy na pierniczki, które zjedzą w drodze do Wisienki, a potem z Wisienką już we trzy do mnie z winkiem, które wypiją po drodze, no choć nie do końca, bo też chcę się załapać:-D lampka żeby została. No i jak już dojedziecie do mnie, to akurat ciasto będzie gotowe:-D:-D

Wisienka- ojjj różowe winko:-p pychotka:-p

Dmuchawiec- witam Cię

Josephin- widzę, że także miałaś dużo stresu z Synkiem, ale dobrze, że wszystko zakończyło się pomyślnie:tak: to fakt, że o kolejną ciążę jest strach, ale musimy wierzyć, że będzie dobrze...
- U mnie, to w 5 tc plamienia- okazało się, że krwiak się zrobił, potem się wchłonął 10 dni szpitala
- Po miesiącu zaczęły się robić kolejne- znów szpital
- potem po miesiącu mało wód
- kolejny dzień krwotok- diagnoza bezwodzie- w szpitalu 2 tyg. lekarze proponowali aborcję, bo i tak w ciągu tyg, poronie
- od odejścia wód cały czas krwawienie
- kolejny szpital gdzie leżeliśmy do października
- diagnoz było dużo, że Dziecko nawet jak się urodzi będzie chore, kolejna propozycja aborcji, bakterie przy bezwodziu
- konflikt serologiczny
- oj dużo by tego wymieniać

Najgorsze jest to, że Maciuś był zdrowym chłopcem mimo diagnoz lekarzy, a nie ma Go z nami przez zaniedbanie, ale nie żałuję żadnego dnia spędzonego razem gdy był w brzuszku, ponieważ dałam Mu z Narzeczonym jako jedyni szansę, a On walczył do samego końca i nie tydzień jak to mówili lekarze tylko przez 3,5 miesiąca. Nawet gdybym cofnęła czas i wiedziała co by się stało w życiu bym się nie zgodziła na zabicie mojego Aniołka. Przepraszam, ale to powraca, niedługo będzie rok, gdy zobaczyłam 2 kreseczki:-(:-(

Ostatnia edycja:
dobranoc tym które już idą spać :-)
ja tez zaraa pojde bo jutro o 5.30 pobódka :-( no i rano po wyniki z hcg więc lżej mi będzie wstać:-)dopiero podzielę się nimi z wami wieczorkiem:-(bo nie mam jak inaczej,na necie będę własnie dopiero wiecorkiem.

Dziewczyny cieszę się na te wasze testowanka,juz bym chciała zeby któas testowała no i rzecz jasna pozytywnie :-)

Pysia a za 60 dni będziecie już razem mieszkać??? od razu po ślubie zamieszkacie razem???
wisieńka, ja muszę czekać na @ do 21 maja.
mama, ty też HORMONY"???? no co jest dziewczyny ???
ja mam humorek gites marokez, a tyle się naprasowałam, że spokojnie mógł mi się zepsuć.
dmuchawiec witam. Piękna córa !!! ja mam 15 miesięcznego synka i pracujemy nad rodzeństwem. Na razie pierwszy cykl...

kładę się, bo pewnie czeka mnie pobudka w nocy...

kasiawie, miłego dnia i koniecznie daj znać.

pysia, ja właśnie mam nadzieję, że od razu !!!! że nie będziesz musiała dłużej czekać.
My mieszkaliśmy dwa lata razem i dużo nam to dało. Oj talerze latały... a teraz spokój.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
EWCIA- wspominaj ile potrzebujesz my wysluchamy i utulimy:sorry2:tylko tyle mozemy.....
ZAPMARTA- spokojnej i przespanej nocki zycze:tak::tak:
dziewczynki ja tez brykam bo zaraz Tomi wroci z siatkowki:-Dpa-do jutra
WISIEŃKA- napisz mi czy bedziesz w Tucznie pod Poznaniem?????ale byloby fajnie poznac sie "na zywo":tak:;-):-)
KASIAWIE- czekamy z Toba na wyniki bety:happy2:

zapmarta my to się chyba nie dogadamy :-):-) chodzi Ci o to czy będę mieszkac przed slubem z Moim czy jako że od razu po ślubie? Eh, już nic nie wiem :-D

ta dam! jestem
już po gościnie.. fantastycznie było
troche mam wypite ale jesze mysle ze z wami moge popisac ;) ha! no chyba ze nie chcecie :-p

dzisiaj z mezem sie nie seksimy z wiadomych powodow ale jutro dzialamy! ;D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry