• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marylka mam nadzieję, że to już koniec tych przykrych wiadomości tutaj na bb :-(:-(:-(
dobrze mówisz kochana ja tez mam taka nadzieje że teraz to juz tylko bedziemy sie przechwalać która ma większy brzuch i nażekać że mąż nie te śledzie przyniusł albo zapomniał lodów :):):)

Iwonka to kieliszek znieczulenia na noc i lulu :):)

reklama
Ja mam nadzieje ze to nie przez całą ciąże będą mi tak hormony szaleć,bo zwariuje sama ze sobą,u mnie potenguje to że mieszkam z osobą której nie cierpie,a ktorej sam widok mnie juz denerwuje,a jak juz sie odezwie to mnie cholera jasna bierze...ale już niedługo,jesczze tylko 5 miesięcy

Dzięki za miłe powitanie!:-)
Tempo mnie nie przeraza. Jestem uzalezniona od bb:-D

Mama - mam 27wiosen:tak: Pochodze ze Swietokrzyskiego, a obecnie mieszkam w Grajewie niedaleko Ełku, Augustowa, Białegostoku. Ja problemów hormonalnych nie mam na szczescie. Nie znam przyczyny poronienia i wolałabym o nim zapomniec. Mam nadzieje, ze nigdy sie nie powtórzy.

nika, wisienka specjalnie tak wykombinowała z tym winem żebyśmy za dużo nie wypiły... wiesz... byłaś w POlsce to Cię nie zapraszała, a teraz jako że już Cię nie ma to będzie częstowac :-D:-D Wisienko za późno :rofl2::rofl2:
Nika dobrze, że ta walizka się chociaż odnalazła.

A ja nie wiem czy coś ze mną nie tak czy coś ale hormony na mnie wcale nie działały od początku :-D

Ja mam nadzieje ze to nie przez całą ciąże będą mi tak hormony szaleć,bo zwariuje sama ze sobą,u mnie potenguje to że mieszkam z osobą której nie cierpie,a ktorej sam widok mnie juz denerwuje,a jak juz sie odezwie to mnie cholera jasna bierze...ale już niedługo,jesczze tylko 5 miesięcy
no wiem co to znaczy niestety :( ale ja przestałam zwracać uwage na ta osobe choć czasem sie nie da i jak naprawde nie musze to nie rozmawiam z nim (ojcem)

dmuchawiec to super bo my też wiecznie na głodzie :):):)

ja mam nadzieje że to nie spotka żadna kobiete nawet wrogowi sie tego nie życzy ale przedewszystkim że nie zdaży się to żadnej z nas no nie może poprostu i juz ja zabraniam i dupa
maryla i dupa jest boskim podsumowaniem:-D:-D:-D:-D:-D
pysia butle mam 20 litrowe dwie:-):-):-) a lampki takie 0.5 l prawie na butelkę taka od winka:-) nie obcyndalaj sie zasuwaj:-)
Kasia dzis dzień taki, ale u ciebie to może juz hormonki wariuja, tylko patrzec jak zaczniesz nas rugać:-):-)
nika ty wrzuć adres to ja ci wyslę i machbniemy przez skypa jednego:-D
witam Dmuchawiec pisz z nami jak najczęściej bo możesz potem się nie połapać. Tu wszyscy tak klepią, ze juz po dwóch postach nie pamietam co sama pisałam:-)
mama ja na wakacje do tuczna jadę to zahaczę o ciebie z lechem free bo będziemy fasolowe:-)
Zapmarta mocne sa przezyja na 100%, przeciez mamy razem rodzić, ja dzisiaj robię kolejną poprawkę:-)

czesc dziewczyny witam sie wieczorowo z bulami brzucha jakby na @ no ale dopiero 15 mam miec wiec sama nie wiem co mam myslec,dlaczego mnie tak boli?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry