• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
josephine, ło matko !!! nieźle. Mam nadzieję, że za drugim razem będzie o niebo lepiej.
Wisieńka, a co to za humorek ??? Przytul się do Pola i się polepszy, albo Ibizkę na kolanka weź, włączy mruczando i będzie lepiej.
mama, ty nasza skarbnico wiedzy.
pysia, welon b.ładny i cyrkonie ok.

Paula85, bardzo mi przykro. Kurcze dziewczyny co się dzieje, naprawdę coraz więcej się słyszy o poronieniach i problemach z zajściem w ciąże. Czy nasze dzieci będą miały szanse mieć własne dzieci ??? jest coraz gorzej.

kasiawie, odpoczywaj, bo w przedszkolu pewnie nie usiądziesz, a powinnaś dużo odpoczywać. Dbaj o fasolkę.
sol, Karola uśmiech ma zabójczy, nie opędzisz się od potencjalnych zięciów ???
a właśnie Wisieńka, masz już "synową" czy twój synio jest na etapie, że "dziewczyny są głupie"?:-D
Ja w tym wieku zakochiwałam się przynajmniej raz w tygodniu.:rofl2::-)

Wzięłam się za prasowanie i tak sobie myślę, żebyś mi mama Toma przysłała a ja wpadnę do ciebie na pierniki hm??? czasem trzeba zajrzeć do Karolka ale myślę, że z tym Tom też sobie poradzi.

Nika, hura!!!! wróciłaś kobieto. Najlepiej wejdz na suwaczek w jakimś poście Sol i będziesz wszystko wiedziała.

Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńka, to ja kobietko wpadam do Ciebie na winko. Ostatnio chyba ze 3 szklanki wypiłam (bo kieliszków nie mamy) :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Pychota! A jak fajnie grzało w środku aj :-D:-D:-D

A ja dzisiaj przeglądałam ciuszki na allegro i znalazłam parę bluzeczek dla siebie i czemu miałabym ich nie miec :-D:-D:-D

Zapmarta fajowo, że welon się podoba :-):-):-)

Eh... aż strach pomyslec jak to jest z tą ciążą i w ogóle... Zaczynam się bac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
NIKA-witaj kochana,ale mialas przygode-niezazdroszcze-jak to sie moglo stac?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(( no nic nie pojesz wedlin,ale najwazniejsze ze rodzice odebrali i nie stracisz rzeczy..:)milej lektury
LILA- moze to na @ to jedzonko tak za Toba chodzi-oby:))
EWCIA -pilnuj ciasta b my z Wisieńka zaraz jestesmy:))

Nika ja odnosnie bagazy slyszałam lepszą historię i to całkiem niedaleko mnie :-D:-D Ludzie sobie lecieli z Polski do Ameryki i co? I walizki zamiast do Ameryki poleciały do Rosji :szok::szok::szok: Nie wiem... pomylili samoloty czy jakoś tak. No w każdym bądź razie płaci się za to wszystko, a tu sodoma i gomora :wściekła/y:

mama jedziesz do Ewci, a ja do Ciebie na pierniki i co teraz ???

aha, pewnie już nie ma pierników i się nie pucujesz ???? no to jadę na winko do Wisieńki, a ty za karę do mnie pilnować Karolka bo F w pracy.

pysia wpadaj szybciutko:-)ja mam wielkie kielichy z ikei i po jednym nam starczy bo się prawie butla mieści. Potem mozna powiedzieć, ze to tylko lampeczka była:-)
zapmarta witam słodziusio. Mój Maciek juz na etapie pomiędzy. Dziewczyny to nie, ale ma koleżankę z która pisze po 20 sms w 10 min.Mówi, ze to tylko koleżanka, ale...może to pierwsza miłość:-)Mam ochote mu poprzeglądać te smsy ale nie zrobie tego nigdy więc moge sie tylko domyslać.:-):-):-)
Lila ja przed @ jem same słodycze, może cię tez wzieło:-)
nika to niezła historia, znaczy kiełbaski w Polsce zostały dla nas:-)

Wisieńka, lepiej nie bądź tą ciekawską. Mówię Ci :-):-):-) Syn też ma swoją prywatnośc. to tak jakby ktoś nam przeglądał skrzynkę sms-ową, a skoro Ci w ogóle mówi, że ma jakąś koleżankę do pisania smsów to znaczy, że Ci ufa i że na tyle dobry masz kontakt z nim, by mógł Ci o tym powiedziec
Cholerka! To jakie Ty masz te butle z winem skoro jedna butelka się mieści do kielicha :rofl2::rofl2::rofl2: Damy radę, maleńka. Już jadę, bo ja jestem kierowca bombowca :-D:-D:-D

ZAPMARTA -wlatuj na pierniczki a Tom pojdzie do Ciebie poprasuje i do Karolka zajrzy a jak wroci to pojedziemy razem do Wisieńki-gra???;-)
MARYLKA- witaj:tak::-D
WISIEŃKA- dziekuje-staram sie byc pomocna i jak cos wiem to chetnie sie dziele wiedza:tak:

A ja jak czytam o tych wszystkich problemach w ciąży tak mam nadzieję, że u mnie będzie bez komplikacji.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wszystkie kobietki u mnie w rodzinie ciąża ok, mdłości żadnych czy problemów, a zauważyłam, że nieraz jak są problemy z dzieckiem, czy poronienie, czy coś nie tak to w pewnym sensie jakby rodzinne, bo okazuje sie, że w rodzinie też były takie przypadki

Moja filozofia, ot :-D
no coś w tym może być ale oby nie bo moja mama poroniła 2-gą ciaże maiałam miec braciszka :(:( ale ona o tym nie mówi nie lubi przez przypadek sie dowiedziałam :(

witaj Jos
witaj marylka chyba sie już troche odepreszyłam:-)
mama, ewcia i wszystkie Wbijajcie się dziewuchy mam jeszce ze 40 litrów wina, pyszne, różowe, winogronkowe zrobiliśmy z Polem i teraz do mnie dotarło, KTO TO WSZYSTKO WYPIJE!!!!!:-D:-D:-D:-DMatko Pol mi wpadnie w nałóg. Muszę pokorkować, zrobic etykietki i będzie na pępkowe:-D:-D:-D:-D
iwonka my mamy wspólne hormony, twu, to znaczy cykle i pewnie to i ta pogoda, mam nadzieje, ze mi to owulki nie posra:-)Jajnik mnie dzisiaj, lewy tak pikał, ze az siadałam. I mnie też tak pobolewa od dwóch dni. Myslę, ze to owulka. Ogólnie jest jakoś do d,,,zobaczylam dzis na wykresy jutrzejszego ciśnienia i to jest jakaś masakra. Wszystkie jutro po pięć kaw, oprócz ciężarówek!:tak:
mama nie bądź taka skromna:-pDoświadczenie masz więc i autorytetem jesteś!
no to super że już lepiej i prosze mi zarezerwować miejscówke na pępkowym , kieliszek wezme z sobą jak będzie trzeba :):):):)

mama jedziesz do Ewci, a ja do Ciebie na pierniki i co teraz ???

aha, pewnie już nie ma pierników i się nie pucujesz ???? no to jadę na winko do Wisieńki, a ty za karę do mnie pilnować Karolka bo F w pracy.
no i ładnie mama skończyła :):):):):)

reklama
Cześć Kobietki!

Czy ja mogłabym do Was dołaczyć?
Własnie mam @, wiec za ok tydzień zaczynany starania o druga dzidzię:tak:

Niestety mam tez za soba poronienie (06.01.2010) :-(wiec juz umieram ze strachu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry