Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Teraz zgoniłam Pola z alegro i będę tu klepać aż się rozchmurzę.
EWCIA- ja mierzylam temp.ale jak temp.spadala to dostawalam @ a co tam u Ciebie temperatura spadla a nie masz @????Paula- jeżeli RH(+) to superimmunoglobulinę podają do 48 godz. po porodzie, bądź poronieniu jeżeli jest konflikt serologiczny, ale u Ciebie nie ma;-)
Niestety ja to nawet i przy konflikcie musiałam się załapać
Mama- witam, oj będzie co nadrabiać, ale to dopiero za jakąś godzinkę;-)
Wisienko- witam Cię
Mam pytanko do Dziewczyn, które mierzą temp. Miałyście kiedyś tak, że temperatura niby w dniu @ obniżyła się tak jak powinna, a @ nie było??

nielubie takich dni bo nie ma winnego i nie ma sie na kim wyladowac
A Tomkowi dam spokoj z tym snem-tymbardziej mnie bolalo,ze moj Tom jest prawdomowny i nie wiem czy uwiezycie ale przez 11 lat nie zlapalam Go na klamstwie- dlatego pamietam ze we snie od razu to mi przyszlo do glowy-wogole co za psychologia...dam juz spokoj z tym snem bo ....
ktora wpada na pierniki w czekoladzie i na FaxaEWCIA- ja mierzylam temp.ale jak temp.spadala to dostawalam @ a co tam u Ciebie temperatura spadla a nie masz @????
PAULA- zycze w miare spokojnej i przespanej nocki i zagladaj do nas-potrzebujesz teraz towarzystwa
WISIEŃKA- co to sie Tobie porobilo kochana-dzien bez sensu taki??niby nic czlowieka nie wkurzy a zly jak osanielubie takich dni bo nie ma winnego i nie ma sie na kim wyladowac
A Tomkowi dam spokoj z tym snem-tymbardziej mnie bolalo,ze moj Tom jest prawdomowny i nie wiem czy uwiezycie ale przez 11 lat nie zlapalam Go na klamstwie- dlatego pamietam ze we snie od razu to mi przyszlo do glowy-wogole co za psychologia...dam juz spokoj z tym snem bo ....
ja bym sobie wciagnela czekolade,ale patrze ze mam pierniki wiec ...tez moga bycktora wpada na pierniki w czekoladzie i na Faxa

może jeszcze w nocy przylezie @ wstrętna