• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama dzieki za odpowiedz:-) tak sobie mysle jak to bedzie w moim przypadku i jak potraktuja moja kolejna ciaze bo nie mieszkam w Polsce tylko w Itali i jak poszlam do gina w pierwszej ciazy z plamieniem to nie dal mi nic tylko kazal duzo lezec wiec chyba jak uda mi sie ponownie zajsc w ciaze to pojade do Polski na konsultacje do gina

dziewczyny ja bede sie juz zegnac jestem zmeczona tym koszmarnym dniem
jeszcze raz dziekuje wszystkim z osobna za słowa otuchy dzieki wam jest mi latwiej myslec pozytywnie:tak:
dobranoc wszystkim ide sie potulic do mezusia;-)

paula ja popłaczę razem z toba bo mi bardzo smutno moja bidulko z twojego powodu. Mysl teraz pozytywnie. Na pewno będzie dobrze i nie powtórzy się to. Zwłaszcza , ze jesteś zdrowa.:tak:
mama wróciłam, zjadłam wielkiego omleta, zobaczyłam, że jestem gruba i pomyslałam , ze to obłęd co się ze mna dzisiaj wyprawia. Może to i owulka mnie tak nastraja, chociaz ksiazkowo powinno byc wesoło. Czytałam o twoim senku i powiem ci, ze też kiedyś miałam podobny i nic a nic się nie sprawdziło:-)Więc odpuśc Tomowi jak w snie sobie pobrykał i to twoim to tyle jego:-p:-pTeraz zgoniłam Pola z alegro i będę tu klepać aż się rozchmurzę.:-p

Paula- wypoczywaj kochana:):) ja też zmykam dziewczynki :):) Wisieńko dziekuje:** DOBRANOC wyśpijcie sie aaa Tobie MAMA życze słodkich snów a nie tak jak ten który miałaś dzisiaj w nocy.... Buziaczki kochane do jutra:*

Paula- jeżeli RH(+) to super:tak: immunoglobulinę podają do 48 godz. po porodzie, bądź poronieniu jeżeli jest konflikt serologiczny, ale u Ciebie nie ma;-)

Niestety ja to nawet i przy konflikcie musiałam się załapać:wściekła/y:

Mama- witam, oj będzie co nadrabiać, ale to dopiero za jakąś godzinkę;-)

Wisienko- witam Cię

Mam pytanko do Dziewczyn, które mierzą temp. Miałyście kiedyś tak, że temperatura niby w dniu @ obniżyła się tak jak powinna, a @ nie było??
EWCIA- ja mierzylam temp.ale jak temp.spadala to dostawalam @ a co tam u Ciebie temperatura spadla a nie masz @????:sorry2:
PAULA- zycze w miare spokojnej i przespanej nocki i zagladaj do nas-potrzebujesz teraz towarzystwa:tak:
WISIEŃKA- co to sie Tobie porobilo kochana-dzien bez sensu taki??niby nic czlowieka nie wkurzy a zly jak osa:crazy:nielubie takich dni bo nie ma winnego i nie ma sie na kim wyladowac:crazy::dry: A Tomkowi dam spokoj z tym snem-tymbardziej mnie bolalo,ze moj Tom jest prawdomowny i nie wiem czy uwiezycie ale przez 11 lat nie zlapalam Go na klamstwie- dlatego pamietam ze we snie od razu to mi przyszlo do glowy-wogole co za psychologia...dam juz spokoj z tym snem bo ....:dry:
ja bym sobie wciagnela czekolade,ale patrze ze mam pierniki wiec ...tez moga byc:tak:ktora wpada na pierniki w czekoladzie i na Faxa

EWCIA- ja mierzylam temp.ale jak temp.spadala to dostawalam @ a co tam u Ciebie temperatura spadla a nie masz @????:sorry2:
PAULA- zycze w miare spokojnej i przespanej nocki i zagladaj do nas-potrzebujesz teraz towarzystwa:tak:
WISIEŃKA- co to sie Tobie porobilo kochana-dzien bez sensu taki??niby nic czlowieka nie wkurzy a zly jak osa:crazy:nielubie takich dni bo nie ma winnego i nie ma sie na kim wyladowac:crazy::dry: A Tomkowi dam spokoj z tym snem-tymbardziej mnie bolalo,ze moj Tom jest prawdomowny i nie wiem czy uwiezycie ale przez 11 lat nie zlapalam Go na klamstwie- dlatego pamietam ze we snie od razu to mi przyszlo do glowy-wogole co za psychologia...dam juz spokoj z tym snem bo ....:dry:
ja bym sobie wciagnela czekolade,ale patrze ze mam pierniki wiec ...tez moga byc:tak:ktora wpada na pierniki w czekoladzie i na Faxa

No właśnie mama. Temp. spadła, jest dzień @ a jej nadal brak:wściekła/y:
ze mną chyba coś jest nie tak:wściekła/y: może jeszcze w nocy przylezie @ wstrętna:crazy:

Zostaw pierniki u mnie się piecze pyszne ciasto:-p

reklama
mama ja wpadam z rudym Jasiem , może mi przejdzie porabaństwo z głowy a pewnie to i ostatnie(OBY) Jasiowanie by było:-)
paula spij spokojnie
ewcia witam, ja temp nie mierzę bo zawsze rano tak w biegu robię wszystko, ze nie zdążam , zresztą co dwa tyg, jedziemy do taty w góry i klimat sie zmienia więc to niewiarygodne. Ale słuchaj mamay bo ona specjalistka jest :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry