• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak natura jest nie sprawiedliwa jak powiedzial mi dzisiaj gin ze 30% ciaz konczy sie poronieniem to bylam w szoku ze tak duzo

reklama
bibinka - lojalnie ostrzegam - takie praktyki są bolesne :-D

paula - to od 14 dc bierzesz i dokąd lekarz nie odwoła (max do 20 tygodnia - potem nie działa) :tak: tak się niestety bierze duphaston, też brałam na podtrzymanie ale mi wystarczyło 4 tygodnie brania i spokój :tak:

Idę wypluć oskrzela :-p

BIBINKA,PAULA- pewnie ,nie ma co sie bardziej dolowac skoro na watku poronienia jest taka dolina....ja tam raz weszlam i lzy mi ciekly jak czytalam i potem pol wieczoru rozmyslalam i bylam przybita-my sie nawzajem wspieramy ,ale tez piszemy o takich codziennych sprawach i to troche odciaga mysli od tych smutnych a tam tylko zal i smutek...nie ma co tam zagladac:no:
BIBINKA- moze w tych cilestach zmienili sklad czy co ??????:crazy::crazy::crazy:

paula trzymaj sie kobitko... 30% bo niektóre nawet nie wiedzą, że były w ciązy bo nie każdy planuje i sie stara tak jak my tutaj...

tak natura jest nie sprawiedliwa jak powiedzial mi dzisiaj gin ze 30% ciaz konczy sie poronieniem to bylam w szoku ze tak duzo
Naprawde są ludzie którzy bardzo chca maleństwo to maja kłopoty a takie kurde gdzie jest patologia rodza jedne po drugim i zapewne nie dbaja tak o tą ciąże .... eh szkoda słów....:wściekła/y:

w szpitalu mówili,że dziennie trafia ok 3 kobitek,głownie z 1 ciążą.nieprawdopodobne:szok:,ja też nie zdawałam sobie z tego sprawy:no:.ehh,ciężkie życie:-(

uciekam,bo nawet w miejscu usiedzieć nie mogę...co za dzień dzisiaj:angry::wściekła/y:

buziaki ślę;*

Ostatnia edycja:
maran-atha własnie nawet nie wiedza ze sa w ciazy ja tez bym zapewne nie wiedziala ze poronilam gdybym nie planowala a nie wiem co lepsze...ta niewiedza czy swiadomosc tego ze sie udalo i ten bol po stracie

Ostatnia edycja:
Żadne :-p Żadne poronienie nie jest miłe ani wesołe i o żadnym najlepiej nie wiedzieć ani wiedzieć :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry