Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tak się niestety bierze duphaston, też brałam na podtrzymanie ale mi wystarczyło 4 tygodnie brania i spokój

Naprawde są ludzie którzy bardzo chca maleństwo to maja kłopoty a takie kurde gdzie jest patologia rodza jedne po drugim i zapewne nie dbaja tak o tą ciąże .... eh szkoda słów....tak natura jest nie sprawiedliwa jak powiedzial mi dzisiaj gin ze 30% ciaz konczy sie poronieniem to bylam w szoku ze tak duzo

tak natura jest nie sprawiedliwa jak powiedzial mi dzisiaj gin ze 30% ciaz konczy sie poronieniem to bylam w szoku ze tak duzo
,ja też nie zdawałam sobie z tego sprawy
.ehh,ciężkie życie:-(

wiem że jest ci cieżko ale dasz rade napewno ... i wiem że przydzie czas ze ujrzysz znów 2 kreseczki i urodzisz ślicznego dzidziusia:***maran-atha własnie nawet nie wiedza ze sa w ciazy ja tez bym zapewne nie wiedziala ze poronilam gdybym nie planowala a nie wiem co lepsze...
Żadne poronienie nie jest miłe ani wesołe i o żadnym najlepiej nie wiedzieć ani wiedzieć