• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- papa-trzymaj sie:tak:ja juz resztka sil sie trzymam:crazy:
PAULA- poprostu jak drugi raz zajdziesz w ciaze to ginek dal lek na podtrzymanie i ten poczatek(10tyg) bedziesz sie oszczedzala az ciaza sie zawiaze:tak:to jest takie brutalne-zajdziesz i nie ma pewnosci ze donosisz....ja tez sie tego boje,ale....bede sie starac bo b.pragniemy tego dzidziusia-i dlatego ja pisze -plec nie ma znaczenia,wazne zeby donosic i zeby maluch byl zdrowy- taki banal....

reklama
dziekuje bibinko za wsparcie dobre z was kobietki co bym ja zrobila dzisiaj bez was
Kasiu ja cie widze, ale odpoczywaj bo potrzebujesz teraz
a ja znowu płacze nie moge dzis przestac:-(

Płacz kochana, bo to pomaga, oczyszcza...
I wierzę mocno, że już niedługo znów będziesz szczęśliwa.

Ja też się boję, że jak już uda się w końcu zaskoczyć to nie utrzymam.

mama tak mi tez cos tłumaczyl ginek mam nadzieje ze to pomoze i nie bede musiala przechodzic tego koszmaru drugi raz:no:
tylko nie wiem czy juz w maju probowac czy czekac do czerwca bo lekarz powiedzial zebym odczekala 1 miesiac ale jesli sie czuje na silach to moge probowac juz w maju bo zdrowotnych przeciwskazan nie ma chodzi tu o moja psychike...

I ja witam sie wieczorna pora:-)
Wchodze na nasz wateczek a tu taka smutna wiadomosc:-( Paula skarbie strasznie mi przykro ja sama tego doswiadczylam tylko ze moja dzidzi byla troche starsza bo byl to 11 tydzien i musialam miec lyzeczkowanie dobrze ze chociaz to ciebie obeszlo kochana wiem jak to boli ale zobaczysz z kazdym dniem bedzie coraz lepiej sciskam mocno:* glowka do gory ciesze sie ze lekarz pozwolil wam odrazu starac sie o maluszka to dobry znak.I mysle ze lepiej odczekaj sobie
miesiac odpocznij troszke jak oochloniesz to nie bedziesz az tak bardzo stresowala sie przy kolejnej ciazy.
Mama jezeli raz sie poronilo to potem na kazda kolejna ciaze dostaje sie cos na podtrzymanie??? Jak bylo w twoim przypadku???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczorową porą:-)

Dziewczyny, ale Wy macie produkcję:szok:
Nie dam rady teraz Was nadrobić, gdyż zasiadłam na chwilkę, ale jak skończę ciacho, to poczytam:tak::tak:

Agnieszkak.k- teraz te zielone literki na blogu są suuuuper i wcale, ale to wcale nie daje po oczach:tak::-);-)

Paula- bardzo mi przykro:-( Przepraszam, że pytam, ale jaką masz grupę krwi? Z tego co się orientuję, nawet przy wczesnych poronieniach przy RH(-) powinni podać Ci immunoglobulinę

Ostatnia edycja:
I ja witam sie wieczorna pora:-)
Mama jezeli raz sie poronilo to potem na kazda kolejna ciaze dostaje sie cos na podtrzymanie??? Jak bylo w twoim przypadku???
LILA ja jak zaszlam z Zuza to dostalam Duphaston do 12 tyg go bralam a z Domisiem bralam luteine dopochwowo:tak:
PAULA- no skoro ginek tez Ci tak mowil to tak zrobi-da leki na podtrzymanie i bedzie dobrze-a decyzja z rozpoczeciem staran musi byc Twoja-sama wiesz czy czujesz sie psychicznie gotowa a to tylko m-ac czekania...
EWCIA- witaj i milego nadrabiania:tak::-D:-D:-D

Paula to co ci sie przytrafiło jest okropna niesprawiedliwością jakiej nigdy nie zrozumie. Przykro mi i pozdrawiam i tulę cię mocno. :-(Dobrze, ze wszystko z toba w porządku. Dbaj o siebie i wypłacz się porządnie. Myslę o tobie cieplutko, obys szybko doszła do siebie i cieszyła sie duzym i zdrowym brzuszkiem.:tak:Sciskami przytulam i głaszcze po główce.
mama. kasia, bibinka wróciłam, nie wiem czy juz taka pogodna ale dochodze do siebie.:tak:Dziękuję że o mnie pamiętacie i slę pozdrówka.
szczęśliwa dzięki za kciuki, przydadzą się, ja za ciebie tez trzymam:tak:
zapmarta wracaj bo tęsknie:tak:

reklama
Paula- jeżeli RH(+) to super:tak: immunoglobulinę podają do 48 godz. po porodzie, bądź poronieniu jeżeli jest konflikt serologiczny, ale u Ciebie nie ma;-)

Niestety ja to nawet i przy konflikcie musiałam się załapać:wściekła/y:

Mama- witam, oj będzie co nadrabiać, ale to dopiero za jakąś godzinkę;-)

Wisienko- witam Cię

Mam pytanko do Dziewczyn, które mierzą temp. Miałyście kiedyś tak, że temperatura niby w dniu @ obniżyła się tak jak powinna, a @ nie było??

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry