• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula85 właśnie mama napisała mi eska co się stało...bardzo mi przykro ,bardzo,sama mam jeszcze świeże rany:-(:-(:-(.wiem,ze to marne pocieszenie,ale dobrze,że trafiłaś na dobrego lekarza i ,że obyło się bez łyżeczkowania,chociaż boli na pewno tak samo:-(.ja leżałam w szpitalu i to jeszcze bardziej potęgowało całą tą sytuację....tulę Cię mocno i ściskam!!!!będzie dobrze,zobaczysz:tak:

reklama
dziekuje bibinko za wsparcie dobre z was kobietki co bym ja zrobila dzisiaj bez was
Kasiu ja cie widze, ale odpoczywaj bo potrzebujesz teraz
a ja znowu płacze nie moge dzis przestac:-(

Ostatnia edycja:
dziekuje bibinko za wsparcie dobre z was kobietki co bym ja zrobila dzisiaj bez was
Kasiu ja cie widze, ale odpoczywaj bo potrzebujesz teraz
a ja znowu płacze nie moge dzis przestac:-(

płacz kobitko,to pomaga,naprawdę:tak:.trzeba mieć nadzieję,że będzie dobrze.tulę,tulę;*

wisieńka co z Tobą kobitko,takie dobre wieści od ginka:tak:.odpocznij i wracaj do nas,czekamy:tak:
a wiecie,ze ja nawet nie wchodzę na wątek "poronienia",raz weszłam i jeszcze gorzej mi się zrobiło,przytłoczył mnie cały ogrom nieszczęścia i długo nie mogłam przestać o tym myśleć,więc już nie wchodzę:no:

SZCZESLIWA- no widzisz co sie porobilo:sorry2::sorry2:tule Paule...
PAULA a jakie te leki dostalas na wspomoganie??
BIBINKA- hejka;-)

reklama
bibinka ja tam nie bede nawet zagladac bo w ogole bym sie zalamala

tak Ci radzę,nie ma co.niektórym dziewczynom pomaga,ale jak dla mnie to nie ma sensu,ale to moje prywatne zdanie.

hej mama!Ala marudzi,zaraz wybuchnę w moim stanie nerwowym:wściekła/y::angry:.chociaż nic wielkiego ode mnie nie chce,tylko pobawić się piłeczką.nie mogę:wściekła/y::angry:.te tabletki anty są diabelne:angry::wściekła/y:pójdę wyżyć się na ścianie:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry