reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć wszystkim która właśnie dołączyły:)

Sol dopiero zauważyłam zmianę tematu:) Też popieram:)
I też powpieram to że jak coś się komus nei podoba to niech napisze otwarcie albo nie pisze wcale!
Ja jak mam gorsze dni a tu tematy ciążowe to poprostu nie piszę i tyle.
I dziewczynki jak najbardziej zostańcie!

Maryla fajnie że K tak się poczuwa:) Oby mu zostało:))

reklama
No najwyższa pora była na zmianę nazwy :-)

Ale nadal mam nadzieję ze staraczki z nami zostaną :tak:

monia - dla Ciebie na dobry początek tygodnia :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marylka - no to fajnie że mąż tak się zabrał za siebie :-D Mój przy pierwszym też był super pomocny :-p A teraz już wie z czym się to je :-D Ale nie narzekam :tak:
ewcia - a jak się czujesz słoneczko?
monisia - nie mam pojęcia - chyba zwyczajnie się im nudzi :sorry:

Ja zaraz spadam na spacer z młodą do sklepu bo mam pustki w lodówce :-p A może i na spacer do mojej mamy się wybierzemy :-) Ładne słoneczko świeci - tylko to zero na termometrze odstrasza :no:

SOL- ladny nowy temat :):))) zdolniacho Ty:)

MARYLKA- brawo dla Kamila :)

ZIZI- a no widzisz -mlyn...:) ale damy rade..
co do EM_X- qrcze mać co takimi ludzmi kieruje ....dobrze ,ze szybko ja wychwycili...

Nom, nazwa suuuper :))

Sol- jak ja się czuję? Hm...
Nic mi się nie chce...
ale ogólnie z Maluszkiem jest ok :))

u nas także ładne słonko, a ile stopni, to nie wiem...
ale na pewno nie 0:szok:

o widze ze wątek zmienił nazwe to już mogę z wami kochane pisac i nikt nam nic nie zarzuci :tak: to dobrze bo mi się jakos tak łyso zrobiło i smutno :zawstydzona/y:

ewcia - to dobrze :tak: może Ci się nic nie chcieć - w końcu w ciąży jesteś :-) A jak z dzidzią wszystko ok to super :-D A u mnie niestety za oknem "0" niby ładne i okrąglutkie ale jakoś takie zimne się wydaje i puste :-p Ale w końcu "piździ jak w kieleckim" :-D

sorbuś - ehh... :-D Już jest ok :-) Więc uśmiech na buzię :-)

mama - dziewczyny z innego forum ją złapały a wczoraj się potwierdziło że ma kilka kont :sorry: szkoda gadać na takich ludzi - patologia jak na mój gust :sorry:
A to na dzień dobry od Emilki :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Spadam na ten spacer bo mnie dziecię truje - zajrzę później :-)

o widze ze wątek zmienił nazwe to już mogę z wami kochane pisac i nikt nam nic nie zarzuci :tak: to dobrze bo mi się jakos tak łyso zrobiło i smutno :zawstydzona/y:
Sorbus - to nie tobie kochana powinno byc łyso tylko temu, co takie głupoty wypisuje....Ale My się wspieramy i nigdzie sie stąd nie ruszymy!!!!!
No to powielę SOL - na dobry poczatek dnia kochane staraczki z całego serducha ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
ewcia - ja z Karolą - hmm.... 7 miesięcy :-D I choć z nudów przespałam pół ciąży to w sumie i tak miałam leżeć. :-p

Idę bo mi klawiaturę zabierają :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry