reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dobrej nocki babeczki owocnych staranek... fajnie, ze pojawiły sie nowe staraczki... za wszystkie trzymam kciuki, kibicuje Wam z calego serca... i wyglądam dobrych wieści...

Witajcie kobity...

Wpadłam tylko poinformować Was, że nie będę już tu zaglądać...otrzymałam PW, z którego jasno wynika, że skoro jestem już ciężarówką to to nie jest wątek dla mnie, zatem...OK...

Trzymam kciuki za każdą Staraczkę!!!!!

Pozdrawiam :*

Hej dziewczyny! Wpadłam się przywitać - wczoraj nie dałam rady korespondować - musiałam odespać cały ten stresujący tydzień, plus nockę kiedy w ogóle nie spałam, bo przyszła @ i mi brzuch prawie rozerwało. Dziś mężunio wraca, niestety z poślizgiem, bo samochód się w połowie drogi popsuł, no ale już będzie to będzie - łóżeczko na niego czeka, niech się wyśpi chłopak, żeby miał wieczorem dla mnie siły :) Pozdrawiam wszystkie staraczki i ciężaróweczki! Dziewczyny musimy się trzymać razem :)

reklama
No tak wątek dla staraczek....
Ale jakby nie było to szkoda:( Może jednak chociaż czsem wpadniecie napisac co u was?? Bo jakoś tak nagle ciężko się przestawić... Bo jak juz się do kogoś przyzwyczai a potem ten ktoś odchodzi to tak dziwnie jest...

No ale też rozumiem. Bo ciężko jest czasem czytać o problemach ciążowych jak czlowiek jest na etapie starań i jak na zlośc nie wychodzi.

U mnie tak sobie. Byłam na spacerze wczoraj i w sobotę z psiakiem tak po 2 godziny nad rzeką... I tak się urządziłam że teraz mnei wszystko boli.... Chociaż z drugiej strony chciałabym sobie tak z tydzień pochorować spokojnie w domu...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry