Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wlasnie koncze owsianke

ale potem dzieci ladnie zjadly kolacje i blogo zasnely po 19.00 i dzis przed 8 musialam ich budzic do przedszkola

Witajcie kobity...
Wpadłam tylko poinformować Was, że nie będę już tu zaglądać...otrzymałam PW, z którego jasno wynika, że skoro jestem już ciężarówką to to nie jest wątek dla mnie, zatem...OK...
Trzymam kciuki za każdą Staraczkę!!!!!
Pozdrawiam :*
ja nic nie dostałam, ale to pewnie kwestia czasu- zatem tez się żegnam bo właściwie to juz dawno nie powinno mnie tu być
Kochane trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno za was wszystkie - będę podczytywać i kibicować![]()

Co to w ogóle ma byc???? Ludziom to juz naprawde z zazdrosci odbija!!!!

u mnie tez pewnie niedługo ruszą;-)ewelina, sorbek, ewcia - nie odchodźcie z wątku - to jest wątek dla tych co chcą być mamami w 2011 czyli ciężarówki również mile widziane - nie wiem kto wysłał jakiegoś pm-a ale dostanie kopa w dupę
A i taka mała info ex-m była trolem który został wczoraj zbanowany.

tylko sie pochwalemój K zaczyna sie ostro wczuwać w role taty i remontuje dom (babcia z mamą sie cieszą i mówią ze teraz K sie zachowuje jak prawdziwy gospodarz :-) ) w sobote wymienił wszystkie fronty w kuchni i mamy teraz piekną kuchnie
a w niedziele wzioł sie za ustawianie satelity którą mamy od 2 m-cy i do tej pory mu sie nie chciało a teraz mówi że musi sie przyzwyczajać ze trzeba coś rbic a nie tylko leżeć
oby sie szybko nie zniechęcił
a ja szantażuje dziadka żeby sie nie wyprowadzałmówie mu ze go myszy zjedzą bo cieżarnej sie nie odmawia
ale coś nie do końca to skutkuje
ale jedno mieszkanie naszczęście narazie odpuścił bo drogo chcieli
![]()

bb_77 była takim trolem - miała dwa inne konta i na każdym była przez kilka tygodni, zachodziła w ciążę a potem traciła dziecko - to jeden z takich przykładów. Ex-m była takim trolem siedzącym sobie w Atlancie, piszącym że jest z Izraela i niby mająca dwóch synów a na innym koncie miała córkę i była z innej części globu.