reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hejka dziewuszki!
Czemu odchodzicie? Jaki mail! Co się dzieje?
Kto ma nam doradzać pocieszać i przypominać że nam się uda jeśli nie WY!
Kto nam wyjaśni i podpowie czy nasze objawy to już to, czy jeszcze nie...
Ja nie chcę!
Każda staraczka której się udało wysyła dobre fluidki i zawsze tak było.
Proszę nie odchodźcie, smutno bez Was będzie! :-(

witam sie i ja:tak:wlasnie koncze owsianke:-D
EWELA- ale nikt nie ma prawa Ci pisac ,gdzie Ty masz sie udzielać...:-p
SORBUŚ- czesc slonko;-)

MONIA- no ja wczoraj tez meeeega spacer z dziecmi bo bylo przepieknie a ,ze Tom ma skrecona noge i ledwo chodzi to zostal w domu a my zrobilismy sporo km:baffled:ale potem dzieci ladnie zjadly kolacje i blogo zasnely po 19.00 i dzis przed 8 musialam ich budzic do przedszkola:tak:

u mnie dzis 22d.c. tak wiec coraz blizej do soboty i godziny zero...
mialam jechac dzis ,ale nie dam rady bo u nas okropna mgla i widcznosc jest mala,pojade jutro do Superfarmu zakupic dla Toma witaminki i niech lyka co by sie chlopaki ruszaly szybciej:rofl2:

pozdrawiam:)i milego dnia:-D

ewelina, sorbek, ewcia - nie odchodźcie z wątku - to jest wątek dla tych co chcą być mamami w 2011 czyli ciężarówki również mile widziane - nie wiem kto wysłał jakiegoś pm-a ale dostanie kopa w dupę :dry:

mama, monia - dzień dobry :-)

Jeśli ktoś jest na tyle odważny żeby pisać prywatne wiadomości o takich treściach - że to nie wątek dla tych co już zaciążyły to proszę tą osobę żeby wypowiedziała się TU otwarcie w tym temacie i uargumentowała swoje poglądy a nie chowała się za prywatnymi wiadomościami!

A i taka mała info ex-m była trolem który został wczoraj zbanowany.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie kobity...

Wpadłam tylko poinformować Was, że nie będę już tu zaglądać...otrzymałam PW, z którego jasno wynika, że skoro jestem już ciężarówką to to nie jest wątek dla mnie, zatem...OK...

Trzymam kciuki za każdą Staraczkę!!!!!

Pozdrawiam :*

ja nic nie dostałam, ale to pewnie kwestia czasu :tak: - zatem tez się żegnam bo właściwie to juz dawno nie powinno mnie tu być :zawstydzona/y:

Kochane trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno za was wszystkie - będę podczytywać i kibicować:tak::tak::tak:

Ewelina sorbek nigdzie mi sie baby jedne nie wybierajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo według tego co piszecie to połowa z nas powinna przestać pisać a ja i Wy jesteście silne babki i nikt nie będzie mi pisał (jeszcze nie napisał) gdzie mam pisać a gdzie nie kurna ludzie jesteśmy dorośli i nikt nie będzie nam narzucał swojeg zdania więc wracac mi tu do szeregu raz dwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama sol i reszta witam kochane :)

tylko sie pochwale :) mój K zaczyna sie ostro wczuwać w role taty i remontuje dom (babcia z mamą sie cieszą i mówią ze teraz K sie zachowuje jak prawdziwy gospodarz :-) ) w sobote wymienił wszystkie fronty w kuchni i mamy teraz piekną kuchnie :) a w niedziele wzioł sie za ustawianie satelity którą mamy od 2 m-cy i do tej pory mu sie nie chciało a teraz mówi że musi sie przyzwyczajać ze trzeba coś rbic a nie tylko leżeć :) oby sie szybko nie zniechęcił :)
a ja szantażuje dziadka żeby sie nie wyprowadzał :) mówie mu ze go myszy zjedzą bo cieżarnej sie nie odmawia :) ale coś nie do końca to skutkuje :) ale jedno mieszkanie naszczęście narazie odpuścił bo drogo chcieli :)

Witam Kochane!!!!
SOL - jestes nasza moderatorka, tak??? Jesli Ty nas nie wyrzucisz, to my stad nigdzie nie spadamy!!!!:tak::tak::tak:Co to w ogóle ma byc???? Ludziom to juz naprawde z zazdrosci odbija!!!!:angry::angry::angry:
Kochana, a tak na marginesie, to co to znaczy ze ktos jest trolem???? zawsze sie nad tym zastanawiałam, ale dokładnie nie wiem...:zawstydzona/y:
Poza tym ja jestem u rodziców i odpoczywam...mamusia zawiozła moja Zuze do przedszkola, a ja mam labe:-D
MARYLKA - super ze małzyk wział sie za remonty:tak:u mnie tez pewnie niedługo ruszą;-)
EWELINKA, SORBUŚ - Marylka ma rację, natychmiast mi tu wracac!!!!!!

Ostatnia edycja:
ewelina, sorbek, ewcia - nie odchodźcie z wątku - to jest wątek dla tych co chcą być mamami w 2011 czyli ciężarówki również mile widziane - nie wiem kto wysłał jakiegoś pm-a ale dostanie kopa w dupę :dry:

A i taka mała info ex-m była trolem który został wczoraj zbanowany.

No, to powróciłam :)))
zapewne nie dałabym rady nie pisać tu :))
co do ex:szok::szok:
co za pi***:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:

tylko sie pochwale :) mój K zaczyna sie ostro wczuwać w role taty i remontuje dom (babcia z mamą sie cieszą i mówią ze teraz K sie zachowuje jak prawdziwy gospodarz :-) ) w sobote wymienił wszystkie fronty w kuchni i mamy teraz piekną kuchnie :) a w niedziele wzioł sie za ustawianie satelity którą mamy od 2 m-cy i do tej pory mu sie nie chciało a teraz mówi że musi sie przyzwyczajać ze trzeba coś rbic a nie tylko leżeć :) oby sie szybko nie zniechęcił :)
a ja szantażuje dziadka żeby sie nie wyprowadzał :) mówie mu ze go myszy zjedzą bo cieżarnej sie nie odmawia :) ale coś nie do końca to skutkuje :) ale jedno mieszkanie naszczęście narazie odpuścił bo drogo chcieli :)

Marylka, to super, że K. się wczuwa:tak::tak:

monisia - Troll to osoba która podszywa się pod kogoś kim nie jest. Kłamie że ma dzieci a wcale ich nie ma albo kłamie skąd jest i wymyśla niestworzone historie :sorry: bb_77 była takim trolem - miała dwa inne konta i na każdym była przez kilka tygodni, zachodziła w ciążę a potem traciła dziecko - to jeden z takich przykładów. Ex-m była takim trolem siedzącym sobie w Atlancie, piszącym że jest z Izraela i niby mająca dwóch synów a na innym koncie miała córkę i była z innej części globu.

A ja tu tylko moderuję, ale takie zachowanie zwyczajnie nie przystoi - ja rozumiem jak czują się te którym się jeszcze nie udało ale to nie powód żeby wyganiać z wątku kogokolwiek. Ja też przez wiele wiele miesięcy przed zajściem w ciążę z Karolą zostawałam w szarym tyle i traciłam nadzieję ale to nie powód żeby się na innych wyżywać i sugerować im że mają nie pisać o swoim szczęściu :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry