reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej wszystkim!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaalllllleeeee liiipa, właśnie mi zeżarło długaśnego posta!!! :wściekła/y::wściekła/y:

Od nowa więc...

Kawusia dla Was na początek! :happy:

images

No, to komuś chyba lekko odbiło! Co to za zachowanie wypraszać kogokolwiek z forum!?!?!? Tu atmosfera była miła, bowiem cięzaróweczki i staraczki trzymały się razem i jedne drugie wspierały. I kazdy ma prawo pisać, tymbardziej, że sporo dziewczyn jest tu od początku!!! Uważam, że choćby z szacunku do nich takie zachowanie jest grubo nie na miejscu!!!

Monisia - hej! Jak brzusio? :-) Pogłasiaj się ode mnie!
Sol - u Ciebie mam nadzieje, że też OK? Emilcia kopie po kiszeczkach? :-)
Marylka - ale fajnie, że Twój Kamil już wczuwa się w rolę! :tak::tak:

Witam i pozdrawiam wszystkie babeczki, które klikają! :-):-) :*:* Zmykam się suszyć i niedługo do pracy.

reklama
Hej wszystkim!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaalllllleeeee liiipa, właśnie mi zeżarło długaśnego posta!!! :wściekła/y::wściekła/y:

Od nowa więc...

Kawusia dla Was na początek! :happy:

images

No, to komuś chyba lekko odbiło! Co to za zachowanie wypraszać kogokolwiek z forum!?!?!? Tu atmosfera była miła, bowiem cięzaróweczki i staraczki trzymały się razem i jedne drugie wspierały. I kazdy ma prawo pisać, tymbardziej, że sporo dziewczyn jest tu od początku!!! Uważam, że choćby z szacunku do nich takie zachowanie jest grubo nie na miejscu!!!

Monisia - hej! Jak brzusio? :-) Pogłasiaj się ode mnie!
Sol - u Ciebie mam nadzieje, że też OK? Emilcia kopie po kiszeczkach? :-)
Marylka - ale fajnie, że Twój Kamil już wczuwa się w rolę! :tak::tak:

Witam i pozdrawiam wszystkie babeczki, które klikają! :-):-) :*:* Zmykam się suszyć i niedługo do pracy.
Kochana witaj:-) Brzusio jeszcze niewielki ale pogłaskany od e-cioci!!!!

hej wszystkim,

a już się spakowałam i miałam powiedzieć " do widzenia":-D, a tak na poważnie to ja uważam, że jest to wątek przede wszystkim dla staraczek, choć mnie tu tak dobrze, że na styczniówki 2011 się nie przeniosłam.
Zostaję z wami jednak bardziej będę podczytywać i mocno kibicować.

Ja dziś mega nie wyspana. Karol obudził się przed północą i do drugiej gadał u nas w łóżku " tata śpi, mama śpi, kici no-no-no i Legia" mówię wam lekko nie było...

pozdrawiam was babaeczki moje i ślę chłopięce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jakby co proszę łapać.

sol- podziekuj Emilce:)
monisia- DZIEKI :*
mary-beth- milego dnia w pracy!!:)
marylka- utarguuuu,zebys nie mogla unieść :)

Ja dziś mega nie wyspana. Karol obudził się przed północą i do drugiej gadał u nas w łóżku " tata śpi, mama śpi, kici no-no-no i Legia" mówię wam lekko nie było...

pozdrawiam was babaeczki moje i ślę chłopięce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jakby co proszę łapać.

ZAPMARTA- cześć -aahahahahahaha-no to sie uśmialam -hahahaha:-D:-D:-Dcudnie to musialo wygladac;-):-):-)a Legia-to juz pewnie szkola F ,co ??:tak::-D:-D:-Dchoc wiem,ze Tobie do smiechu nie bylo:sorry2:ściskami dziekuje -nalapalam !!!!!!:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To ja tez od Pati fluidki przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Marta
mi tez tu dobrze zapisałam się na lutówki ale was tu juz znam i tak mi łyso było - a Karol jest the beściak hahaha usmiaąłm się jak nie wiem

Monisia - nie podnoś tak do 5 kg to ja myslę max mozna a ona wazy na pewno wiecej - lepiej nie kochana

Ostatnia edycja:
No, już wysuszona i wytapetowana, wleciałam jeszcze przed wyjściem pomachać Wam na do widzenia. :-)

Martusia - ale Wam synio dał czadu! Wiem, ze w nocy to zabawne nie było, ale pochichałam sobie! :-) A jak się czujesz, kochana?

Krzysia - miłego dzioneczka i Tobie! :tak: I wszystkim babeczkom!

Monisia - brzusio niewielki, ale urośnie. :tak: Ściskam!

Monia - jak u Ciebie? Tule, ściskam!!! I ślę nowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Buziaki!!! I do później!

Ewelina sorbek nigdzie mi sie baby jedne nie wybierajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo według tego co piszecie to połowa z nas powinna przestać pisać a ja i Wy jesteście silne babki i nikt nie będzie mi pisał (jeszcze nie napisał) gdzie mam pisać a gdzie nie kurna ludzie jesteśmy dorośli i nikt nie będzie nam narzucał swojeg zdania więc wracac mi tu do szeregu raz dwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama sol i reszta witam kochane :)

tylko sie pochwale :) mój K zaczyna sie ostro wczuwać w role taty i remontuje dom (babcia z mamą sie cieszą i mówią ze teraz K sie zachowuje jak prawdziwy gospodarz :-) ) w sobote wymienił wszystkie fronty w kuchni i mamy teraz piekną kuchnie :) a w niedziele wzioł sie za ustawianie satelity którą mamy od 2 m-cy i do tej pory mu sie nie chciało a teraz mówi że musi sie przyzwyczajać ze trzeba coś rbic a nie tylko leżeć :) oby sie szybko nie zniechęcił :)
a ja szantażuje dziadka żeby sie nie wyprowadzał :) mówie mu ze go myszy zjedzą bo cieżarnej sie nie odmawia :) ale coś nie do końca to skutkuje :) ale jedno mieszkanie naszczęście narazie odpuścił bo drogo chcieli :)
no i już sama nie wiem czy dobrze napisałam może faktycznie staraczki nie chcą słuchac o rzyganiu ?????????????????? choć widze ze teraz wątek nazywa sie inaczej :) pogubiłam sie ale i tak chyba będe zaglądac bo to silnijesze odemnie i nigdzie indziej nie jest mi tak dobrze ale postaram sie tak o objawach nie pisać aż tak dużo i będzie chyba si :)
sol- podziekuj Emilce:)
monisia- DZIEKI :*
mary-beth- milego dnia w pracy!!:)
marylka- utarguuuu,zebys nie mogla unieść :)
dziękuje kochana jesteś :)

no i kurde amba fatima miałam coś dopisać i nie pamietam :(
acha wczoraj sie dowiedziałam ze ani moja babcia ani mama nie miały objawów typu mdłości czy wymioty więc moze to rodzinne?? ale to i tak nie to chciałam pisac :(

kurna sorka ze tak tylko o sobie :(

i dzięki ja tez jestem dumna z mojego Kamila :)

reklama
MARYLKA -mysle ze gdyby dziewczyny - nasze staraczki miały cos przeciwko, to by nam powiedziały....przeciez nasze &&& i ~~~~ sa im potrzebne:tak:ale faktycznie....może masz racje....moze nie wiedza jak to zrobic zeby nas nie zranic, a faktycznie jest im ciężko czytac o naszym szczesciu....no ale nic wkrótce sie pewnie przekonamy, bo jesli naprawde komus przeszkadzamy to na pewno da nam o sobie znac.....
A jak Ty sie czujesz??? ja tez nie wymiotuje i z Zuza nie wymiotowałam a moja mama rzygała jak szalona z moja siorka i ze mną:baffled::-D
Własnie mamusia przyniosła mi przepyszna drozdzóweczke..mniam....:tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry