mary-beth
Fanka BB :)
Hej wszystkim!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaalllllleeeee liiipa, właśnie mi zeżarło długaśnego posta!!!

Od nowa więc...
Kawusia dla Was na początek!
No, to komuś chyba lekko odbiło! Co to za zachowanie wypraszać kogokolwiek z forum!?!?!? Tu atmosfera była miła, bowiem cięzaróweczki i staraczki trzymały się razem i jedne drugie wspierały. I kazdy ma prawo pisać, tymbardziej, że sporo dziewczyn jest tu od początku!!! Uważam, że choćby z szacunku do nich takie zachowanie jest grubo nie na miejscu!!!
Monisia - hej! Jak brzusio? :-) Pogłasiaj się ode mnie!
Sol - u Ciebie mam nadzieje, że też OK? Emilcia kopie po kiszeczkach? :-)
Marylka - ale fajnie, że Twój Kamil już wczuwa się w rolę!

Witam i pozdrawiam wszystkie babeczki, które klikają! :-):-) :*:* Zmykam się suszyć i niedługo do pracy.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaalllllleeeee liiipa, właśnie mi zeżarło długaśnego posta!!!

Od nowa więc...
Kawusia dla Was na początek!

No, to komuś chyba lekko odbiło! Co to za zachowanie wypraszać kogokolwiek z forum!?!?!? Tu atmosfera była miła, bowiem cięzaróweczki i staraczki trzymały się razem i jedne drugie wspierały. I kazdy ma prawo pisać, tymbardziej, że sporo dziewczyn jest tu od początku!!! Uważam, że choćby z szacunku do nich takie zachowanie jest grubo nie na miejscu!!!
Monisia - hej! Jak brzusio? :-) Pogłasiaj się ode mnie!
Sol - u Ciebie mam nadzieje, że też OK? Emilcia kopie po kiszeczkach? :-)
Marylka - ale fajnie, że Twój Kamil już wczuwa się w rolę!

Witam i pozdrawiam wszystkie babeczki, które klikają! :-):-) :*:* Zmykam się suszyć i niedługo do pracy.
, a tak na poważnie to ja uważam, że jest to wątek przede wszystkim dla staraczek, choć mnie tu tak dobrze, że na styczniówki 2011 się nie przeniosłam.
ściskami dziekuje -nalapalam !!!!!!