reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARYLKA - jasne, przeciez ja nie mówie ze już :) Mamy jeszcze 8 mieisecy :)
MARCEPANUS - co sie stało kochana????
Oooo widzisz Marcepanus - o cos takiego mi chodzi...superasny wózek:)

Ostatnia edycja:
monisia depresja ciążowa ;-) a tak serio to chyba zły dzień.
Ja lubię proste wózki ,jestem tradycjonalistką :-) a nie znoszę wózków co mają kółka jak wózki inwalidzkie...i taczek tj trójkołowców ;-) no ,ale to kwestia gustu każdy lubi co innego.
Aaa i nie miałam okazji pogratulować Ci fasoleczki więc moje szczere gratki ;-)

Marcepanek maiłam ten wózek u siebie w sklepie tylko że pomarańczowy :) jest fajny bo ma dużą spacerówke (niestety tylko w jednym kierunku - ale np x-lander xa też tak ma:) ) jest spora gondola wjedziesz nim wszędzie dzieki pompowanym kołom jedyna wada to że nie ma w komplecie torby i ciążko jest upolować identyczny odcień bo firma osobno nie sprzedaje :( ale generalnie jest fajny i firma jest solidna super mi sie z nimi współpracuje i jak trzeba to naprawią choć do tej pory miałam tylko jedną reklamacje do spacerówki i szybciutko sie z nią uwineli :) generalnie polecam
a jak moge namącić to ciut lżej sie prowadzi według mnie jedo bartatina ale troche inaczej wygląda ale ten espiro też jest fajny i widze że ci co mają chwalą sobie :) więc wybór słuszny :) w razie w :)

marta - to rzeczywiście nocna eskapada synka musiała fajnie wyglądać :-D Karola mi ostatnio gada przez sen :-D Też mam ubaw w nocy - tylko że raz się budzi od własnego gadania a raz nie i już przestaję się orientować kiedy jest przytomna a kiedy nie :-p

marylka - my sobie o graco pogadamy w styczniu :-D Bo u mnie w Kielcach niestety nie ma a cena na zamówienie jest kosmiczna - nawet w sklepie internetowym tyle nie życzą sobie za samą gondolę ze spacerówką :dry:

marcyś - dzień dobry :-)

A my wróciłyśmy ze spaceru - i mów babie żeby nie dźwigała to kupiłam na bazarach tyle że wózek chciało przeważyć :-p Ale jakoś wniosłam :-p Obiadek już zrobiony się piecze i za niedługo powinien być gotowy :-D Jak fajnie włączyć sobie robocika i nie bawić się w krojenie czegokolwiek :-D Oj leniwa się zaczynam robić :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
monisia - dokładnie o tym :tak: Mi cena też się nie podoba ale cóż :-p Może do stycznia chociaż ciutkę spadnie :-p A jak nie to mówi się trudno. W sumie prócz becikowego będziemy mieli oboje kasę z ubezpieczenia a i pewnie dziadki coś sypną a mój ojciec jak się Karola urodziła to dał na jej wydatki trzy tysiące więc starczy na wózek ze spora nawiązką :-D A w styczniu i tak nie będziemy pewnie wychodzić z małą więc może kupno wózka poczekać :tak:

Idę wywietrzyć mieszkanie bo zaraz mnie cofnie - jestem głodna a tu takie zapachy z kuchni :sorry: Emila już się bulwersować zaczyna :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry