reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
V_jolka80 - przez ten czas ja dołączyłam do starających się zostać mamą 2011 - WITAM SIĘ WIĘC Z TOBĄ SERDECZNIE! A o co chodzi z tym styczniem 2011? Ja nie znam Twojej sytuacji niestety a dość smutno to zabrzmiało :(

Witaj!
Myślałam, że w styczniu ruszymy ostro ze starankami, ale WYDAJE MI SIĘ, że D nie będzie jeszcze chciał... :-(:-(
A siłą nie będę go brała....
chociaż...
to mogłoby być fajne ;-)

V_jolka - witaj, miło, że do nas wróciłaś. :)

:-)

no wlaśnie-zostaly ?????????? Wisieńka- MAM to samo;-)

zostały zostały...
ale faktycznie
fasolkowatu tu ostatnio
ale o dobrze...
więcej do zarażania fasolkami ;-)

reklama
Witam ... mam tylko momencik, bo chatka zarosła brudem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sol
, jaka ładniutka nowa nazwa :rofl2: ja też mam i zawsze będę miała sentyment do tego wątku i chętnie tu zaglądnę ... mimo, że już oficjalnie staraczką już nie jestem :tak:

a wózeczek super !!! ja chyba będę musiała rozważyć jakiegoś bliźniaka :szok::szok::szok: na szczęście problem dzwigania odpada, bo mieszkamy na parterze, a 'fury' i tak nocują w garażu :tak:

monisia, maryla ... Wy to się już na dobre tu zadomowiłyście chyba, bo coś Was na czerwcówkach nie widać :-pjak tam samopoczucie ??? ja dzisiaj po betce ... przez 6 dni urosła ze 137 na 2690, więc u malucha chyba wszytko gra ;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla wszytskich !!!

zmykam do miotły :baffled:

sol, ja nie szczepiłam na ospę i nie będę. Szczepiłam na pneumo, meningokoki, rota i biorę zawsze 5 w 1. Za wszystko płaciłam. Przekroczyłam już ładne 2000 zł.

Marcepanek, mówię ci na żywo jest jeszcze fajniejszy. Leciutki, duże koła. Byłyby idealne na moje wiejskie (przepraszam mieszkańców mojej miejscowości haha) drogi.

Marylka, chłopaki psocą ile popadnie. Karola odbieram zaraz od babci a drugie kopie w brzuszku. Nie wiem jak mój F dostarczył mu piłkę, ale ma ją napewno !!!!

Dziewczyny piękne betki. Gratulacje, niech fasolki zdrowo rosną.

no tak jak myślałam. Dziś dostalam @. Moj organizm to ma jednak tak jak ja w zyciu zawodowym. Musi mieć wszystko poukładane. Miesiąc temu wzięłam źle leki i @ dostałam tydzień wcześniej. No i teraz mi się wyrownalo, dlatego się spoźnił. Dostalam go dokładnie w ten dzień, w który powinnam dostać, gdybym się nie rozregulowala lekami. Ale nic. Zaoparzylam się w castagnus, wiesiołek i siemię lniane i heja do "pracy" :D Dzięki wszystkim za rady :)

zapmarta kusisz mnie ;-) bo wózek naprawdę fajny.
Moje maleństwo też daje popalić ,a od 15tyg kopie na tyle mocno ,że i mój Tomi czuje :-) A wieczorami i w nocy to szaleje najbardziej. Już 20.10.2010r dowiem się co u kluski słychać :-) i czy jest kluską czy kluskiem :-) choć podobno drugi facet ...ale kto wie ;-)

reklama
Witam ... mam tylko momencik, bo chatka zarosła brudem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sol
, jaka ładniutka nowa nazwa :rofl2: ja też mam i zawsze będę miała sentyment do tego wątku i chętnie tu zaglądnę ... mimo, że już oficjalnie staraczką już nie jestem :tak:

a wózeczek super !!! ja chyba będę musiała rozważyć jakiegoś bliźniaka :szok::szok::szok: na szczęście problem dzwigania odpada, bo mieszkamy na parterze, a 'fury' i tak nocują w garażu :tak:

monisia, maryla ... Wy to się już na dobre tu zadomowiłyście chyba, bo coś Was na czerwcówkach nie widać :-pjak tam samopoczucie ??? ja dzisiaj po betce ... przez 6 dni urosła ze 137 na 2690, więc u malucha chyba wszytko gra ;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla wszytskich !!!

zmykam do miotły :baffled:
no jakiś mi tu dobrze a poza tym ja jestem na pograniczu maja i czerwca z terminem :) na czerwcówkach nie byłam a na majówkach jakoś sie nie mogłam zadomowić jednak tu mi najlepiej jest :) no i super Ci beta rosnie gratki :)
Witajcie!
Mam wynik bety! 2351:-):-):-)
gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sol, ja nie szczepiłam na ospę i nie będę. Szczepiłam na pneumo, meningokoki, rota i biorę zawsze 5 w 1. Za wszystko płaciłam. Przekroczyłam już ładne 2000 zł.

Marcepanek, mówię ci na żywo jest jeszcze fajniejszy. Leciutki, duże koła. Byłyby idealne na moje wiejskie (przepraszam mieszkańców mojej miejscowości haha) drogi.

Marylka, chłopaki psocą ile popadnie. Karola odbieram zaraz od babci a drugie kopie w brzuszku. Nie wiem jak mój F dostarczył mu piłkę, ale ma ją napewno !!!!

Dziewczyny piękne betki. Gratulacje, niech fasolki zdrowo rosną.

no to sie uśmiałam z tej piłki :) hahahahaha

kurde dziewczyny coś wam powiem tak mi brzuch rośnie że masakra niby nie przybieram na wadze za dużo ale brzuch to mi tak wywala że mieszcze sie już tylko w dresy i jedne spodnie i musiałam w sobote kupić ciążowe z elastycznym pasem bo mi sie tamte wrzynały jak siedziałam , a jeszcze jak sie wczoraj najadłam to już wogóle masakra kurna mam brzuch jakbym była w 4 m-cu i jeszcze sie nie moge przyzwyczaić ze jest taki duży choć i tak widze że każdy sie na niego gapi :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry