Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlaśnie-zostaly ?????????? Wisieńka- MAM to samo;-)Czy na staraczkach zostały jeszcze jakies staraczki???? Bo widze tylko ciężarówki???
EM_X- czesc,ja mam 31 lat i tez walcze o 3 dzieckocześć dziewczyny, ja być może tutaj na całośc zagoszczę bo jestem prawie całkowicie juz zdecydowana na trzecie dzieckojeszcze tylko wizyta u lekarza ma mi wszystko powiedzieć czy teraz można zacząć się starać. mam już dwójkę synków 2 i 7 lat. aktualnie jestem jeszcze na tabletkach, ale pewnie już niedługo odłożę. mam 30 lat więc czas goni
![]()
rozgość sie !!!RENIA- powodzenia w staraniach :-)Hej!Ja też staram się o drugie dziecko...Niedawno straciłam dwa aniołki ale się niepoddaje i mam nadzieje że mi się uda.Mam 30-lat i też mnie czas goni...
EM_X- ja dzialalam od razu po odstawieniu-teraz sa takie tabletki ,ktore pozwalaja na starania zaraz po odstawieniu;-)poczekaj do wizyty i do dziela;-)mnie zastanawia jaki czas po odstawieniu tabsów mozna już bezpiecznie się zacząc starac? sama nie jestem pewna kiedy dokładnie zaczne już staranka, może tak za dwa miesiące.. żeby upewnić się co do tej decyzji i psychicznie się przygotować![]()

padam

Kochana jak sie czujesz??? Jak samopoczucie???? Dobrze ze znów troche tu zagladasz, bo bez ciebie to smutno....!!!!!WISIEŃKA- wiem ,doczytalam,ze pisalas EM_X o mniepewnie,ze sie ciesz ,ze bedzie kolejna po3na mama bo bedzie razniej i fajnie,ze nowe staraczki dolączaja i to 30
tak jak my
MONISIA- witajzycze ,zeby do środy szybko zlecialo
MUSIA- a na czym to w kinie byliscie???my chcemy isc za tydzien na sluby pamienskie-obsada super!