reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama ja dzis patrzyłam na bilbord z slubami i chyba tez sie wybiorę ale z jakąs psiapsiuła jak Pol będzie w szkole za tydzień. Jakbym była w Poz to bym sie romantycznie do was jako trzecie koło dołaczyła:-D:-D:-D
WISIEŃKA- hahahahaha- wiesz ,ze nie mielibysmy nic przeciwko temu :))a ja sie dzis dowiedzialam ,ze znajoma(mieszkaja niedaleko nas ma 3 synow-z jednym chodzi Zuza do grupy ,z drugim Domi a trzeci ma 2 lata) organizuje dla dzieci za tydzien w sobote podchody u nas w lesie-potem bedzie zupka ciepla,a potem zabawy w domu a na 17,30 rodzice maja odebrac dzieci albo przyjechac z salatka i dzieci beda sie bawic a my sobie posiedzimy-takze jestem szczesliwa-bo od czasu jak mamuy Domisia nigdzie z Tomem sami nie bylismy-tak wiec odwieziemy dzieci do Asi i smigamy do Poznania do kina:))))

musia- NA HORRORZE POWIADASZ-aaaaaaaaaaaaaaaaa,boje sie horrorów w kinie,kiedys bylam i byl taki swir co sie czail pod nogami -myslalam ,ze ducha wyzione.....

MONISIA- moje samopoczucie jest "normalne" ,teraz bede 3 cykle bez hormonow bo musimy popracowac witaminami nad ruchliwoscia a potem sie zobaczy czy dzialamy naturalnie czy IUI..

reklama
mama wczoraj siedzimy w tym kinie i byla taka muzyczka grozy że cos sie mialo stac. Ja taka wpatrzona w ten ekran i czekam na rozwoj akcji, a ktos mnie z tylu kopnal. Jak sie wystraszylam ....:-D:-D:-D:-D

mama, wisieńka - zostały zostały jeszcze staraczki :tak:

Witam nowe staraczki na wątku :-)

A od nas właśnie goście wyszli :tak: Dzieciaki się wybawiły a ja sobie odpoczęłam :-p Robocik jest super już przetestowany - mam nadzieję że dłużej wytrzyma choćby ze względu na fakt że przyda się przy drugim dziecku - robi prawie wszystko - łącznie z funkcją sokowirówki, cięcia ziemniaków na frytki, ucierania na kilka sposobów warzyw,ugniatania ciasta, siekania mięsa, wyciskania soku z cytrusów, ubijania piany, plus melakser - żyć nie umierać :-D Więc jakiekolwiek przeciery to teraz będzie 2 min z robocikiem a nie 25 z tarką :-p Oj strasznie się cieszę :-D Pani domu dostała nową zabawkę :-D I mam to w nosie że jestem kurą domową :-p To też praca :-)

Spadam coś zjeść na kolację :-)

wisienka ja tez nie lubie horrorow o wampirach, ale Dorian Gray byl o mezczyznie ktory rzucil urok na portret i on sie nie starzal, tylko ten portret za niego.

musia - widziałam ten film - straszny ble :-p

wisieńka - tia - a dupa rośnie :sorry: :-( Ale wolę przybierać dla Emilki niż żeby jej czegoś brakowało :-(

Spadam karmić Karolę bo kolację dziecko musi zjeść a widzę że mąż jakiś niemrawy wybitnie dzisiaj :sorry:

Sol przy mnie siedziała histeryczka, która się tak panicznie tego bala, że ja z nia 3 razy bardziej. I pół filmu za pudelkiem od popcornu spedzilam:crazy:

reklama
wisieńka - ale co? że tyłek rośnie czy że mąż niemrawy? :-D
M dzisiaj był z wczoraj na dzisiaj na nocce i jak wrócił to nie spał w ogóle więc ma prawo być śnięty :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry