maran-atha
Fanka BB :)
witam niedzielnie ale chyba musze sie położyć bo dziś była ciążka noc i poranek i już nie mam mocy a gdzie do wieczora...? Ala śpi wiec i ja musze skorzystac...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy na staraczkach zostały jeszcze jakies staraczki???? Bo widze tylko ciężarówki???
ili o fajnie Cie widzieć. Ja jestem tez staraczka , tylko raczej juz nie nowa. Jako jedna z niewielu staraczek na watku staraczki... Reszta zaciązyła. W sumie niewiele nas zostało starających sie i gubimy sie trochę. Ja po staracie jestem 4 miesiąc i nadal ma problemy z cyklem i owulacja. Czas mnie goni i martwi mnie to, ze się nie udaje. A jak u ciebie, ile sie stracie i jak idzie???Ja nowa staraczka jestem![]()
ili o fajnie Cie widzieć. Ja jestem tez staraczka , tylko raczej juz nie nowa. Jako jedna z niewielu staraczek na watku staraczki... Reszta zaciązyła. W sumie niewiele nas zostało starających sie i gubimy sie trochę. Ja po staracie jestem 4 miesiąc i nadal ma problemy z cyklem i owulacja. Czas mnie goni i martwi mnie to, ze się nie udaje. A jak u ciebie, ile sie stracie i jak idzie???